Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Τα τούρκικα... διχάζουν την showbiz

Τα τούρκικα... διχάζουν την showbiz
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 16.10.2011 | 14:34
Πρώτη δημοσίευση: 16.10.2011 | 13:48

Οι τούρκικες παραγωγές από τα "Σύνορα της αγάπης" και τις "Χίλιες και μία νύχτες" μέχρι τα σημερινά "Ερωτας και τιμωρία' και "Πειρασμός" καθηλώνουν χιλιάδες τηλεθεατές. Ποιοι τα θεωρούν απειλή, ποιοι δεν θέλουν και ακούν για αυτά και ποιοι τα βρίσκουν εξαιρετικές παραγωγές;

Η ερώτηση αν οι διάσημοι τα παρακολουθούν απασχολεί πολύ το τελευταίο διάστημα. Η εφημερίδα Espresso συγκέντρωσε τη γνώμη κάποιων από αυτούς.

Ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης με τις γνώσεις του επί του ελληνικού κοινού πιστεύει πως τα σίριαλ αυτά λειτουργούν περίπου ως υποκατάστατα των παλιών ελληνικών σειρών, ενώ ο "ερωτας" με τις παραγωγές της γείτονος είχε εκφραστεί ήδη από το '60.: "Όλοι έχουμε ρίξει λάδι στη φωτιά. 'Ομως εγώ λέω ότι είναι μόδα. Δεν ξέρω αν θα περάσει. Όλα εξαρτώνται από τους τηλεθεατές. Δεν υπάρχει για μένα καμία προπαγάνδα, κανένα υποχθόνιο σχέδιο. Ο τηλεθεατής έχει στα χέρια του το τηλεκοντρόλ και εκείνος επιλέγει τι θα δει και τι όχι".

Πιο σκληρά ο ηθοποιός Γιάννης Μόρτζος λέει " Αυτό που συμβαίνει είναι ότι η διάθεση του ελληνικού λαού, που περνάει αυτήν τη φοβερή κρίση τον τελευταίο καιρό, τον έφερε στο σημείο να παρακολουθεί αυτά τα μελό που βλέπαμε πριν από πενήντα και εξήντα χρόνια. Τότε έζησε έναν κακό κινηματογράφο και σήμερα βλέπει κακά σίριαλ. Εγώ τα βάζω στο ίδο τσουβάλι, γιατί είναι σκουπίδια."

Διαβάστε την γνώμη πολλών Ελλήνων ηθοποιών, αλλά και της Δέσποινας Βανδή ως τηλεθεάτριας.


Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο