Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Τι έκαναν Ελένη-Καραμεροχαριτάτοι την τρίτη μέρα της μάχης

UPDATE με τους καθαρούς μέσους όρους των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών

Την πρωτιά του με αρκετή διαφορά (2,6 μονάδες) στο γενικό σύνολο τηλεθέασης διατήρησε το «10 με 1 Μαζί» του ANT1 αλλά βρέθηκε οριακά (μόλις 0,9) πίσω από τον «Καφέ με την Ελένη» του ALPHA στο νεανικό κοινό.

Μην ξεχνάμε ότι αυτή ήταν και η σειρά κατάταξης την περυσινή σεζόν με τους Καραμεροχαριτάτους να προηγούνται στο σύνολο πληθυσμού και τη Μενεγάκη να διατηρεί την πρωτιά στο νεανικό κοινό.

Φέτος όμως και τα δύο στρατόπεδα είναι αποφασισμένα να χτυπήσουν τους αντιπάλους κι έτσι η μεν Μενεγάκη προσπαθεί να βάλει στην εκπομπή της το infotainment, ενώ το δίδυμο του ΑΝΤ1 προσπαθεί να κάνει πιο… παρεΐστικη εκπομπή. Το ποιος θα καταφέρει να κερδίσει έδαφος και τηλεθεάσεις θα αποδειχτεί από τα μηχανάκια τηλεθέασης.

Και βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε ότι από τις 11 Οκτωβρίου μπαίνουν στη μάχη της τηλεθέασης ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά με το «Πρωινό mou» έχοντας ως όπλο το μηχανισμό του MEGA με σήριαλ, εκπομπές, οπότε και καλεσμένους! Σίγουρα λοιπόν θα υπάρξουν αλλαγές στους μέσους όρους των εκπομπών της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης.

Πάμε όμως τώρα να δούμε τι έκαναν οι δύο μονομάχοι χθες, Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου, κατά την τρίτη μέρα της μονομαχίας τους για τη φετινή σεζόν. Συγκεκριμένα, οι καθαροί μέσοι όροι τηλεθέασης των δύο εκπομπών από τις 10 έως τη 1 το μεσημέρι είναι οι εξής:

«10 με 1 Μαζί» στον ANT1 με το Γιώργο Καραμέρο και το Σπύρο Χαριτάτο: 21,2 στο γενικό σύνολο και 20,9 στο νεανικό κοινό.

«Καφές με την Ελένη» στον ALPHA με την Ελένη Μενεγάκη: 18,6 στο γενικό σύνολο και 21,8 στο νεανικό κοινό.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε