Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 31 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Τι ετοιμάζει η Έλλη Στάη στη ΝΕΤ

Τι ετοιμάζει η Έλλη Στάη στη ΝΕΤ
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 30.01.2011 | 08:20
Πρώτη δημοσίευση: 29.01.2011 | 19:47

Όλα έτοιμα για την πρεμιέρα του νέου κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ στις 21.00. Τα τελευταία δοκιμαστικά άφησαν πλήρως ικανοποιημένη την δημοσιογράφο και την ηγεσία της ενημέρωσης στη Δημόσια Τηλεόραση.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως εκτός από το επίσημο «ρόστερ» των σχολιαστών – Κωνσταντίνος Ζούλας, Γιάννης Πολίτης και ενδεχομένως Βάλλια Πετούρη – την άποψή τους για την επικαιρότητα θα εκφέρουν εκδότες και διευθυντές μεγάλων εφημερίδων όπως ο Παντελής Καψής, ο Θέμος Αναστασιάδης και ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Μάλιστα, ο τελευταίος ως «ανταπόδοση» των επισκέψεων της «σιδηράς κυρίας» στο ALTER έχει συμφωνήσει να εμφανίζεται τουλάχιστον δύο φορές το μήνα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Δημόσιας Τηλεόρασης και έχει εκφράσει την επιθυμία αυτό να γίνεται κάθε Παρασκευή, ώστε να μπορεί να διαφημίζει και την εφημερίδα του.

Ωστόσο το πιθανότερο είναι η Παρασκευή να χρησιμοποιείται εκ περιτροπής απ’ όλους τους εκδότες και διευθυντές των Κυριακάτικων φύλλων, ώστε ο χρόνος να μοιράζεται δίκαια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.zappit.gr   Διαδώστε αυτό το άρθρο