Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Τι γίνεται με Τρέμη και Χούκλη;

ΦΩΤΟ  EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Φήμες και για το διευθυντή ειδήσεων του MEGA, Χρήστο Παναγιωτόπουλο

Τον Αύγουστο είναι παχιές οι μύγες… και οι φήμες! Λόγω… ξηρασίας ειδήσεων στο τηλεοπτικό τοπίο, έχουμε συνηθίσει αυτόν τον καιρό να σκάνε οι πιο απίθανες φήμες.

Έτσι, μετά την αποχώρηση της Μαρίας Χούκλη από την ΕΡΤ άρχισαν κάποιοι να λένε ότι… τρέμει η καρέκλα της Τρέμη στο MEGA. Για να μην συνεχίσει να αναπαράγεται να πούμε ότι, σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες του Newsit, η «είδηση» αυτή δεν έχει καμία δόση αληθείας. Η Όλγα Τρέμη θα συνεχίσει να παίρνει lead in από τα «Μυστικά της Εδέμ» παρουσιάζοντας το καθημερινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Επίσης, στην κορυφή του τραπεζιού της σύσκεψης και στο ακουστικό της θα συνεχίσει να είναι ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του MEGA, Χρήστος Παναγιωτόπουλος. Το γράφουμε προς αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με μία ακόμα φήμη που «έσκασε» μετά την παραίτηση του Γιώργου Γαμπρίτσου από την ΕΡΤ πως τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην κρατική τηλεόραση, σύμφωνα με ορισμένους,  πρόκειται να αναλάβει ο κύριος Παναγιωτόπουλος.

Συνοψίζοντας –και διευκρινίζοντας- λοιπόν η Όλγα Τρέμη παραμένει στην παρουσίαση του καθημερινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων στο MEGA έχοντας διευθυντή το Χρήστο Παναγιωτόπουλο.

Για το τι θα κάνει η Μαρία Χούκλη μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό άρθρο του Newsit –για να μην τα γράφουμε ξανά- ενώ για το ποιος προορίζεται για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην ΕΡΤ κανείς δεν το γνωρίζει αφού πρώτα πρέπει να προκηρυχτεί διαγωνισμός και οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν τις αιτήσεις τους!   

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε