Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Τι θα δείτε σήμερα στα «Μυστικά» και στη «Ζωή»

Μέσο όρο 39,1 στο γενικό σύνολο και 33,8 στο δυναμικό κοινό σημείωσαν χθες τα «Μυστικά της Εδέμ». Τι θα δείτε όμως, στο σημερινό επεισόδιο;

Η μέρα της μεγάλης φυγής για το Χρήστο και τη Νταίζη φτάνει. Η Νταίζη χαιρετάει τη Στέλλα και το Στέφανο και ζητάει από το Λουκά να φροντίσει το παιδί τους. Ο Παναγιώτης, έχοντας ανακαλύψει ότι ο Χρήστος Μάνεσης ζει, διατάζει να παρακολουθήσουν τη Νταίζη. Ο Χρήστος αναγκάζεται να εμφανιστεί στο Στέφανο και να ζητήσει τη βοήθειά του και σταδιακά όλοι μαθαίνουν ότι είναι ζωντανός. Η μόνη που δεν σοκάρεται είναι η Στέλλα, γεγονός που προκαλεί έναν ακόμα καυγά με τη Νόρα για τα μυστικά που της κρατά.

Η Μελίτα βλέπει σε εφιάλτη ότι πυροβολεί την Εριέττα και θεωρεί ότι είναι ένα κακό όνειρο. Η Αμαλία, όμως, θορυβείται και πιέζει τον Πέτρο να την μεταφέρουν γρήγορα σε μια κλινική προτού θυμηθεί τι έχει κάνει και μετά δεν μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA, απόψε στις 19:00

Εξελίξεις όμως και στη «Ζωή της άλλης» καθώς η Ξένια ακόμα προσπαθεί να συνέλθει από το ξαφνικό τηλεφώνημα του Τζώρτζη. Ο Φίλιππος προσπαθεί να πείσει το Σήφη να είναι προσεκτικός με την Ξένια. Το μόνο που καταφέρνει, είναι να προκαλέσει την αγανάκτησή του.

Στο μεταξύ, η Στέλλα ζητάει από τον Αλέξη να την αφήσει στην ησυχία της. Η Ξένια αγνοεί το Σωτήρη που την ψάχνει και ασχολείται μόνο με τον Αλέξη.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA, απόψε στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε