Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Τι θα δούμε απόψε στην πρεμιέρα του “Just the two of us”

Καπουτζίδης εναντίον Κορομηλά

 

Πρόβα από νωρίς έχουν ξεκινήσει οι συντελεστές του “Just the two of us” για την πρεμιέρα που θα γίνει απόψε το βράδυ. Κάποιοι είναι στο στούντιο και κάποιοι… κρυφά στα δικά τους στούντιο. Βλέπετε μπορεί το talent show του MEGA να είναι για φιλανθρωπικό σκοπό αλλά όσοι celebrities αποφάσισαν να λάβουν μέρος θέλουν να δείξουν το καλύτερό τους… λαρύγγι και να μην χαρακτηριστούν ως «παρατράγουδα».

 

Τα ζευγάρια λοιπόν (celebrities και «προπονητές») που θα παρουσιάσει απόψε ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι τα εξής:

 

-Ο παρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος με την Αμαρυλλίδα.

-Ο ηθοποιός Θεοχάρης Ιωαννίδης μαζί με την Ελπίδα.

-Ο Ολυμπιονίκης του τάε κβον ντο Μιχάλης Μουρούτσος θα τραγουδά με τη Τζώρτζια Κεφαλά ενώ ο πολίστας Αντώνης Βλοντάκης με τη Ραλλία Χρηστίδου.

-Οι δύο πρωταγωνιστές στα “Μυστικά της Εδέμ” Παναγιώτης Πετράκης και Μαριάννα Πολυχρονίδη θα είναι “αντίπαλοι” έχοντας “προπονητές” τους, αντίστοιχα την Ελένη Φουρέιρα και τον Ησαΐα  Ματιάμπα.

-Η ηθοποιός Ελένη Φιλίνη θα κάνει ντουέτο με τον Κώστα Καραφώτη ενώ η συνάδερφός της Μαρία Κορινθίου θα έχει πλάι της τον ράπερ Μπο.

-Η παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου θα τραγουδά μαζί με τον Χρήστο Χολίδη ενώ ο Μιχάλης Ιατρόπουλος με τη Φλώρα Θεοδώρου.

-Η πρώην παρουσιάστρια του “Mega Star” Εύη Αδάμ θα κοντράρει τη νυν παρουσιάστρια της εκπομπής Κατερίνα Στικούδη με παρτενέρ αντίστοιχα τους Λευτέρη Πανταζή και Νίκο Μϊχα. 

 

Να σημειώσουμε ότι απόψε, στο 1ο Live του “Just the two of us” δεν θα υπάρξει αποχώρηση. Ιδιαίτερα ενδιαφέρον όμως έχει να δούμε τι θα δείξει η μάχη της AGB αφού απέναντι στο talent show του MEGA είναι το ριάλιτι του ALPHA, ο «Big Brother» με τη Ρούλα Κορομηλά

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε