Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Τι θα κάνει την επόμενη σεζόν η Ναταλία Γερμανού;

Στις αρχές της σεζόν, υπήρξε ένα θρίλερ γύρω από το «Μες στην καλή χαρά» αφού παρά την επιτυχία της στους πίνακες τηλεθέασης, η εκπομπή κινδύνευσε να μην βγει στον αέρα.

Το ίδιο θρίλερ παίχτηκε ξανά και πριν από τα Χριστούγεννα καθώς κανείς δεν ήξερε αν θα συνεχίσει να βγαίνει στον αέρα τον καινούργιο χρόνο. Τελικά, όλα πήγαν καλά και έτσι κάθε Σαββατοκύριακο η Ναταλία Γερμανού εξακολουθεί μαζί με τους συνεργάτες της να είναι «Μες στην καλή χαρά».

Ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει τι πρόκειται να γίνει με την ψυχαγωγική εκπομπή του σαββατοκύριακου την επόμενη σεζόν. Μπορεί να εξακολουθεί να σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης αλλά το ερώτημα είναι αν τα στελέχη του ALPHA αποφασίσουν να συνεχίσουν την προβολή της, καθώς η συγκεκριμένη ζώνη που μεταδίδεται η εκπομπή, αποσπά πολύ μικρό μερίδιο της συνεχούς φθίνουσας διαφημιστικής πίττας. Οι αποφάσεις από τα στελέχη του καναλιού της Κάντζας θα ληφθούν μέσα στο καλοκαίρι κι ελπίζουμε ότι οι εξελίξεις θα είναι θετικές για τους συντελεστές της εκπομπής.

Από την άλλη όμως, στον ALPHA σκέφτονται ήδη να πραγματοποιήσουν μία καινούργια εκπομπή για την επόμενη σεζόν και μάλιστα με παρουσιάστρια τη Ναταλία Γερμανού.

Συγκεκριμένα, στο κανάλι της Κάντζας αναζητούν παρόμοιο concept με αυτό του «Chart» που πρόβαλλαν με επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, για τη δημιουργία αυτής της εκπομπής, σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, ο ALPHA σκοπεύει να συνεργαστεί με μεγάλη δισκογραφική εταιρεία.

Οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών έχουν γίνει και οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν λίγο μετά το Πάσχα. Κι όπως είναι λογικό το πρώτο –και μοναδικό έως τώρα- όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι για την παρουσίαση της καινούργιας αυτής μουσικής εκπομπής, είναι αυτό της Ναταλίας Γερμανού αφού γνωρίζει πολύ καλά τα όσα συμβαίνουν στο χώρο της μουσικής.

Στο σημείο αυτό δε, αξίζει να σημειώσουμε ότι η μουσική εκπομπή είναι ένα από τα αρκετά καινούργια προγράμματα που συζητούν αυτή την περίοδο στον ALPHA προσπαθώντας να «χτίσουν» ξανά το brand name και προφίλ του σταθμού με ανταγωνιστικές εκπομπές που θα ενισχύσουν το prime time του.

Αν όλα λοιπόν πάνε καλά, την επόμενη σεζόν, η Ναταλία Γερμανού θα συνεχίσει να είναι και «Μες στην καλή χαρά» αλλά και… μετά μουσικής εκπομπής.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε