Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Την έβγαλε κι αυτή εκτός Dancing, ενώ φεύγουν κι οι τηλεθεατές!

Την έβγαλε κι αυτή εκτός Dancing, ενώ φεύγουν κι οι τηλεθεατές!

Ούτε έναν, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά τέσσερις «αντιπάλους» έχει… ξεπαστρέψει, μαζί με τη χθεσινή. Ο λόγος για τη Λάουρα Νάργες που μπορεί να έχει βρεθεί στο ντάκο τέσσερις συνεχόμενες φορές, αλλά αποδεικνύεται δυνατή, παραμένοντας εντός «Dancing with the stars».

 Χθες, στο 10ο live, η Λάουρα βρέθηκε για ακόμα μία φορά υποψήφια προς αποχώρηση, αλλά τελικά αυτή που είδε την πόρτα της εξόδου είναι η Έλενα Παπαβασιλείου. Αν και η Παπαβασιλείου συγκέντρωσε υψηλότερη βαθμολογία (50 βαθμούς συνολικά) από την κριτική επιτροπή με τη χορογραφία της και το μαραθώνιο χορού, ενώ η Νάργες 49 βαθμούς, τελικά όπως αποδείχτηκε, η Λάουρα κέρδισε περισσότερες ψήφους από τους τηλεθεατές που την έσωσαν, κρατώντας την εντός «Dancing».

Η Λάουρα έβγαλε και την Έλενα από το «Dancing», ενώ ο ΑΝΤ1 συνεχίζει να βγάζει τους τηλεθεατές από τη συχνότητά του…!

Όσο περνούν τα live και πλησιάζουμε στον τελικό ενός talent show, συνηθίζεται να παρατηρείται αύξηση των τηλεθεάσεων. Χθες λοιπόν, το 10ο live, ανέβασε το κανάλι του Αμαρουσίου στην κορυφή της τηλεθέασης με 36,2 μέσο όρο. Ωστόσο, όπως βλέπουμε στις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen, χθες υπήρξε… πτώση των τηλεθεάσεων σε σχέση με την προηγούμενη βδομάδα. Το 9ο live είχε κάνει 41 μέσο όρο στο γενικό σύνολο, ενώ ο μέσος όρος στο 10ο live είναι 36,2.

Βέβαια να σημειώσουμε ότι αυτός είναι ο μέσος όρος για όλο το πρόγραμμα (με τα διαφημιστικά διαλείμματα), αλλά εκτιμάται ότι και με τον καθαρό μέσο όρο, η πορεία θα είναι πάλι πτωτική. Κι αυτό είναι κάτι που έχουμε επισημάνει εδώ και πολύ καιρό και θα έπρεπε να προβληματίσει τα στελέχη του ΑΝΤ1 αποφασίζοντας να βγάλουν το talent show από τον αυτόματο πιλότο. Αλλά τελικά δεν το έκαναν και για ακόμα μία φορά αποδεικνύεται πως ό,τι δίνεις, παίρνεις…!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε