Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Το MEGA κάνει στροφή

Γρηγόρης Μελάς |
Το MEGA κάνει στροφή
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 24.06.2010 | 11:42
Πρώτη δημοσίευση: 24.06.2010 | 11:42

Οι εσωτερικές κόντρες στο κανάλι της Μεσογείων

Μιλάει σπάνια αλλά όταν μιλήσει, αυτά που θα πει έχουν πραγματική σημασία για τις τηλεοπτικές εξελίξεις. Άλλωστε ο Πέτρος Μπούτος είναι διευθυντής προγράμματος του MEGA και, αν μη τι άλλο, το κανάλι της Μεσογείων είναι από τους πρωταγωνιστές στο τηλεοπτικό τοπίο. Τη σεζόν που ολοκληρώνεται, το MEGA μένοντας… ταμπουρωμένο σ’ αυτήν του την εικόνα και εγκλωβισμένο στην υπεροχή του, έκανε mega λάθη! Αλλά τα λάθη είναι ανθρώπινα και η τηλεόραση είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας μας.


Φαίνεται λοιπόν ότι οι εξελίξεις για πιο… λαϊκή τηλεόραση είναι το αμέσως επόμενο προφίλ του. Και προσοχή: υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο «λαϊκό» και «φτηνό»!


Μπορεί κάποιοι στο ίδιο το κανάλι να αντιδρούν σε αυτή τη στροφή. Μπορεί κάποιοι να αρνούνται να πετάξουν τις γραβάτες και τα ταγιέρ και να θεωρούν ότι η Μανωλίδου κι η Σκορδά είναι… ή μάλλον ΔΕΝ είναι του προφίλ τους!


Καμία όμως, δεν γεννήθηκε με ταγιέρ. Το θέμα είναι να ξέρεις τι «φοράς» και πώς το «φοράς».


Σίγουρα τις αμέσως επόμενες ημέρες στο κανάλι της Μεσογείων θα υπάρξουν έντονες διαφωνίες, προσπαθώντας η μία πλευρά να πείσει την άλλη. Σίγουρα όμως, ο «Όμορφος κόσμος» αποτελεί παρελθόν για το MEGA ενώ πλέον είναι ώρα να αναλάβουν οι «Master Chef» γιατί απέναντι κάποιοι στήνουν… χορούς με την επιτυχία και κάποιοι άλλοι βλέπουν τη… real life!


Και σίγουρα μπορούν να κάνουν mega-λες αλλαγές χωρίς να βλάψουν… τους τηλεθεατές τους!

 

Γρηγόρης Μελάς


   Διαδώστε αυτό το άρθρο