Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

UPDATE Ευγενία Μανωλίδου εναντίον Βίκυς Χατζηβασιλείου

Ποιος κέρδισε; «Master Chef» ή το «Πάμε Πακέτο»;


Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περίμεναν MEGA και ALPHA τα καθαρά νούμερα τηλεθέασης από την AGB για να δουν τι έγινε τελικά στη μάχη μεταξύ «Master Chef» και «Πάμε Πακέτο». Κι αυτό γιατί οι «βρώμικοι» μέσοι όροι που προκύπτουν αναλύοντας τις τηλεθεάσεις από τις 11 έως τις 12 το βράδυ δεν είναι αντικειμενικοί αφού το «Master Chef» ξεκίνησε νωρίτερα από τις 11 και ολοκληρώθηκε πριν από τα μεσάνυχτα.

Τα αποτελέσματα όμως έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί χθες ήταν η πρώτη μέρα της μάχης μεταξύ της Ευγενίας Μανωλίδου και της Βίκυς Χατζηβασιλείου. Κι απ’ ότι προκύπτει από τους «βρώμικους» μέσους όρους των τηλεθεάσεων από τις 11 έως τις 12 το βράδυ, νικήτρια βγήκε η εκπομπή του ALPHA. τει ανερεδομγενικ
Συγκεκριμένα ο «βρώμικος» μέσος όρος για το «Master Chef» είναι 20,8 στο γενικό σύνολο ενώ για το «Πάμε Πακέτο» 22,1.
 
Τι προκύπτει όμως από τα καθαρά ποσοστά τηλεθέασης;

Τα πήραμε (να είναι καλά η AGB!) και σας τα μεταφέρουμε για να είστε πλήρως ενημερωμένοι..
Νικήτρια λοιπόν της χθεσινής μάχης στο γενικό σύνολο είναι η Βίκυ Χατζηβασιλείου αφού κέρδισε την Ευγενία Μανωλίδου… στον πόντο και συγκεκριμένα με 0,5 διαφορά.

Στο νεανικό κοινό όμως η εκπομπή του ALPHA έφαγε χοντρό… πακέτο μένοντας πίσω από την εκπομπή του MEGA κατά 24,7 ολόκληρες μονάδες. Και να λάβετε υπόψη σας ότι το κανάλι της Κάντζας δίνει –όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν- σημασία στο νεανικό κοινό.

Σίγουρα λοιπόν η πτώση στα νούμερα τηλεθέασης του νεανικού κοινού είναι κάτι που προκαλεί ανησυχία στον ALPHA αφού η εκπομπή είναι από τα δυνατά χαρτιά τους.

Έτσι, οι μέσοι όροι των δύο εκπομπών είναι οι εξής:
 
ΕΚΠΟΜΠΗ-ΚΑΝΑΛΙ
 

Γενικό σύνολο

 

Νεανικό κοινό

ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ – ALPHA
23,4
9,7
MASTER CHEF – MEGA
22,9
34,4

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε