Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

UPDATE Ο Λαζόπουλος… έσκισε τα δίχτυα!

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Κατέβηκε να παίξει μπάλα κι όχι μόνο έβαλε πολλά γκολ αλλά έσκισε κυριολεκτικά τα δίχτυα των αντιπάλων του που αντιμετώπισαν πρόβλημα ακόμα κι όταν ο Λάκης Λαζόπουλος αποσύρθηκε από τον αγωνιστικό χώρο…

Το αδιαχώρητο έγινε και χθες στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» με την τηλεθέαση να χτυπά κόκκινο. Ο Λάκης Λαζόπουλος κατάφερε να… εξοντώσει τους αντιπάλους του που άλλοι παραδόθηκαν άνευ προγράμματος ενώ ακόμα και ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας της Εθνικής μας ομάδας με την αντίστοιχη της Πολωνίας δεν κατάφερε να βγει στην επίθεση στον αγώνα με το Λαζόπουλο.
 
Για ακόμα μία βδομάδα ο Λάκης Λαζόπουλος έπαιξε μπάλα στο τηλεοπτικό τοπίο κι έβαλε πολλά γκολ σκίζοντας τα δίχτυα των αντιπάλων του! Μάλιστα, ακόμα κι όταν κατέβασε ρολά στην εκπομπή του οι τηλεθεατές παρέμειναν στον ALPHA με αποτέλεσμα οι «Οικογενειακές Ιστορίες» να απειλήσουν σοβαρά την παρέα των «Ράδιο Αρβύλα». Πάμε όμως, να δούμε αναλυτικά τι έγινε στη χθεσινή μάχη του prime time ανά ώρα.
 
Από τις 9 έως τις 10, το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» έκανε μέσο όρο 55,1 αφήνοντας αρκετά πίσω τον ποδοσφαιρικό αγώνα που μετέδιδε το MEGA αφού σημείωσε 14,6. Κι ενώ τουλάχιστον η εθνική μας ομάδα στο ποδόσφαιρο κατάφερε να συγκεντρώσει κάποιους τηλεθεατές, η… εθνική ταλέντων στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» που πρόβαλλε σε πολλοστή επανάληψη ο ΑΝΤ1 συγκίνησε μόνο το 7,2 των τηλεθεατών.
 
Και την επόμενη ώρα, από τις 10 έως τις 11, ο Λάκης Λαζόπουλος παραμένει άνετα στην κορυφή της κατάταξης με 52,7 ενώ ο ποδοσφαιρικός αγώνας Ελλάδας – Πολωνίας σημείωσε 12,1 και το talent show του ΑΝΤ1, τη δεύτερη ώρα προβολής του, έκανε μέσο όρο 7,9.
 
Η φόρα όμως που έχει δώσει ο Λαζόπουλος στον ALPHA δημιουργεί προβλήματα στον ΑΝΤ1 που την επόμενη ώρα, από τις 11 έως τις 12, κατεβάζει στο τηλεοπτικό τοπίο τη δυνατή του ομάδα των «Ράδιο Αρβύλα» που όμως, δεν κερδίζουν στον αγώνα της τηλεθέασης αλλά αντιμετωπίζουν πρόβλημα από τις «Οικογενειακές Ιστορίες». Το προχειρότατης παραγωγής ριάλιτι του καναλιού της Κάντζας καταφέρνει να κρατήσει αρκετούς από τους τηλεθεατές με αποτέλεσμα να σημειώνει 24,8 ενώ η σατιρική εκπομπή του ΑΝΤ1 κάνει 22,6 μέσο όρο. Στην τρίτη θέση της κατάταξης βρίσκεται πλέον το MEGA που σημειώνει μέσο όρο 10,7.
 
Να σημειώσουμε ότι τα ποσοστά τηλεθέασης που αναφέρουμε είναι οι μέσοι όροι των καναλιών στο γενικό σύνολο ανά ώρα. Πάμε να δούμε όμως, τους καθαρούς μέσους όρους του κάθε προγράμματος για τη συνολική διάρκειά του και στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό.
 
 

ΕΚΠΟΜΠΗ-ΚΑΝΑΛΙ

 

Γενικό σύνολο

 

Δυναμικό κοινό

ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ – ALPHA
52,8
51,9
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Α’ ΗΜΙΧ. ΕΛΛΑΔΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ – MEGA
14,5
11,8
ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ (Ε)- ANT1
9,3
11,2
 
 
 
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ B’ ΗΜΙΧ. ΕΛΛΑΔΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ MEGA
15,7
12,1
 
 
 
 
 
 
ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ – ANT1
27,3
36,5
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ (Ε)- ALPHA
23,1
19,6
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ «ΛΑΡΙ ΦΛΙΝΤ» – MEGA
11,8
12,9
 
Και επειδή διαβάζουμε τα σχόλιά σας, να σας ενημερώσουμε λοιπόν και για τις επιδόσεις του αγώνα μπάσκετ μεταξύ Παναθηναϊκού –Μπαρτσελόνα που μεταδόθηκε από την ΕΤ1 από τις 21:37 έως τις 00:00.
 
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ –ET1
10,4
13
 
 
Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε