Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

UPDATE Ο «Master Chef» έφαγε… πακέτο!

Ανατροπή στη μάχη της τηλεθέασης. Πακέτο… βόμβα έστειλε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στην Ευγενία Μανωλίδου.

Τελικά, ό,τι δεν έχουν καταφέρει οι «Αρβύλες» το κατάφερε το «Πακέτο». Η εκπομπή του ALPHA ξεπέρασε και μάλιστα με αρκετές μονάδες διαφορά το ριάλιτι μαγειρικής του MEGA στο γενικό σύνολο τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα το «Πάμε πακέτο» με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου στο γενικό σύνολο συγκέντρωσε μέσο όρο τηλεθέασης 27,9 έναντι 21 του «Master Chef».

Όπως έχει πει σε συνέντευξή της η Χατζηβασιλείου, στο παρελθόν τα έχει βάλει με μία από τις πιο πετυχημένες σε τηλεθέαση σειρά, τη «Στο παρά πέντε», οπότε ξέρει να μάχεται.

Σημαντικός παίκτης στον αγώνα της AGB αποδείχτηκε και ο ποδοσφαιρικός αγώνας που μετέδωσε ο ΑΝΤ1 μεταξύ ΑΕΚ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ αφού το δεύτερο ημίχρονο που ήταν εκείνη την ώρα σημείωσε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Τελικά ο «Master Chef» έφαγε… πακέτο αλλά δεν μπόρεσε να… φάει το «Πακέτο»! Αν και το εκδικήθηκε σερβίροντάς του ένα πιάτο που λέγεται… νεανικό κοινό.

Εκεί, το ριάλιτι μαγειρικής του MEGA κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή της κατάταξης αφήνοντας αρκετά πίσω την εκπομπή του ALPHA και συγκεκριμένα κατά 13,1 μονάδες.

Ακόμα και ο ποδοσφαιρικός αγώνας που μετέδωσε ο ΑΝΤ1 σημείωσε υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης από το «Πακέτο» της Χατζηβασιλείου.

Συγκεκριμένα, οι μέσοι όροι των εκπομπών που μεταδόθηκαν από τις 11 έως τις 12 τα μεσάνυχτα, την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου όπως τις κατέγραψε η AGB στο γενικό σύνολο και στο νεανικό κοινό είναι οι εξής:

ΕΚΠΟΜΠΗ-ΚΑΝΑΛΙ

Γενικό σύνολο

Νεανικό κοινό

ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ – ALPHA

27,9

16,3

MASTER CHEF – MEGA

21

29,4

ΑΕΚ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ 2Ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ – ANT1

18,8

21,6

 

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε