Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Χατζηγιάννης στον Κωστόπουλο: Όταν συνεργάστηκα με τον Ρέμο ήταν για όλους δύσκολο

Στην εκπομπή “Βράδυ ήταν καλεσμένος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και μίλησε για γνωστές και λιγότερο γνωστές πτυχές της ζωής του.

Όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος ρώτησε τον τραγουδιστή αν είχε “πέσει” ψυχολογικά τη “σκοτεινή” περίοδο της ζωής του, μεταξύ 25 και 30 ετών, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είπε: “Πολλές φορές. Όλα αυτά έχουν και την πτώση”. “Φοβήθηκες μήπως φύγεις από τις ράγες”, συνέχισε την ερώτηση ο Πέτρος και ο Μιχάλης απάντησε: “Φοβάμαι ότι το έχω κάνει. Κανείς δεν το πήρε χαμπάρι”.

Για τη σχέση του με τη Ζέτα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποκάλυψε πως ο ίδιος είναι πολύ ζηλιάρης, ενώ η σύντροφός του καθόλου. Για το ενδεχόμενο ΄να δούμε από το ζευγάρι ένα μωρό, ο τραγουδιστής δήλωσε πως ωριμάζει μέσα του η σκέψη, καθώς “η Ζέτα θα είναι ιδανική μαμά, γιατί κρύβει μέσα της πολύ καλοσύνη και αγάπη”.

Όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος θύμησε στον Μιχάλη Χατζηγιάννη μια παλιότερη δήλωση του Αντώνη Ρέμου, ότι ήταν πολύ δύσκολη η χρονιά που οι δύο ερμηνευτές βρέθηκαν στην ίδια σκηνή, ο Μιχάλης είπε με νόημα: “Ήταν για όλους δύσκολο”. παράλληλα, διευκρίνησε πως δεν πιστεύει ότι είναι παράλογο σε ένα νυχτερινό πρόγραμμα να παίρνεις αυτό που δικαωματικά σου ανήκει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.zappit.gr

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε