Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Χωρίς τη love των τηλεθεατών το «I Love GR» της Δήμητρας Παπαδοπούλου

Ποια περιοχή κέρδισε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ

Με χαμηλές τηλεθεάσεις ολοκληρώθηκε η εκπομπή «I Love GR» της Δήμητρας Παπαδοπούλου στο ΣΚΑΪ.

Στο γενικό σύνολο τηλεθέασης η εκπομπή έκανε μέσο όρο 6,7%. Και για να… κρατήσουμε κι εμείς τη συνήθεια των καναλιών που βρίσκουν τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης στα «ειδικά κοινά», να αναφέρουμε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό τηλεθέασης στην εκπομπή το έκαναν οι άντρες ηλικίας 45 έως 64 ετών με ποσοστό 9,7%. Βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε ότι το κανάλι του Φαλήρου μένει έξω από τέτοια… βαρύγδουπα δελτία Τύπου. Ίσως γιατί με τέτοια χαμηλά ποσοστά δεν μπορεί ακόμα να τα υποστηρίξει. Ποτέ δεν ξέρεις όμως, τι επιφυλάσσει το μέλλον…!

Το αποτέλεσμα είναι ότι μία ωραία ιδέα -αυτή της ψηφοφορίας της πιο αγαπημένης ελληνικής τοποθεσίας- πραγματοποιήθηκε… φτηνά (και δεν εννοούμε οικονομικά αλλά αισθητικά) οπότε κι οι τηλεθεατές δεν της έδειξαν την απαιτούμενη love!

Νικήτρια αναδείχθηκε η Κίμωλος, που ψηφίστηκε ως το πιο αγαπημένο μέρος από τους τηλεθεατές. Το μικρό και υπέροχο νησί των Κυκλάδων κέρδισε τις περισσότερες ψήφους ενώ η τελική κατάταξη μεταξύ των δέκα φιναλίστ είναι η εξής:

1.Κίμωλος

2.Λεωνίδιο

3.Παξοί

4.Σύρος

5.Κεφαλονία

6.Σάμος

7.Κάλυμνος

8.Ρέθυμνο

9.Καστοριά

10.Ψαρά
 
Ελπίζουμε πως το επόμενο πρωτότυπο project του ΣΚΑΪ θα τύχει καλύτερης προσοχής και παραγωγής από το κανάλι του Φαλήρου για να κερδίσει και τη love των τηλεθεατών. Γιατί, ό,τι δίνεις… παίρνεις!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε