Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΠΟΚAΛΥΠΤΙΚΟ: Ποιος θα κάτσει στη θέση του Φωκά Ευαγγελινού;

ΑΠΟΚAΛΥΠΤΙΚΟ: Ποιος θα κάτσει στη θέση του Φωκά Ευαγγελινού;

Ανατροπή στο «Dancing with the stars». Τις τελευταίες μέρες, διαβάζαμε συνεχώς ότι στην κριτική επιτροπή του talent show δεν θα καθίσει ο Φωκάς Ευαγγελινός, λόγω οικονομικών διαφωνιών του με τον ΑΝΤ1.

 Αρκετά μάλιστα δημοσιεύματα ήθελαν στη θέση του να κάθεται η Γκαλένα Βελίκοβα, η οποία άλλωστε συνεργαζόταν με το talent show. Ωστόσο, όλο αυτό το διάστημα, δεν έγραψα λέξη, γιατί περίμενα, αυτό που συνέβη χθες…!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, στη θέση του Φωκά Ευαγγελινού, στην κριτική επιτροπή του «Dancing with the stars» θα καθίσει τελικά… ο Φωκάς Ευαγγελινός. Ναι, ναι, πολύ καλά διαβάσετε. Ξεχάστε ό,τι έχετε διαβάσει μέχρι τώρα, γιατί ο γνωστός και καταξιωμένος χορογράφος συμφώνησε χθες με τη διεύθυνση του σταθμού του Αμαρουσίου και έτσι θα είναι πάλι στην κριτική επιτροπή του «Dancing with the stars». Το ραντεβού μάλιστα με το Γιάννη Λάτσιο έγινε αμέσως μετά το ραντεβού που είχε ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Έτσι λοιπόν ο Λάτσιος χθες, έκλεισε δύο σοβαρές εκκρεμότητες που είχε με το talent show, αφού τώρα το μόνο που απομένει είναι να βρεθούν οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι.

Πάντως, αξίζει να αναφέρουμε, ότι παρά τα όσα γράφονταν, το… αγκάθι στις συνομιλίες μεταξύ ΑΝΤ1 και Φωκά Ευαγγελινού δεν ήταν τα οικονομικά, αλλά κάποιες άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχει και για αυτό δεν μπορούσε να απαντήσει πριν διευθετηθούν, ώστε να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του. Τελικά τα κατάφερε και έτσι θα είναι πάλι στο «Dancing with the stars». Συνεπώς, την Κυριακή 11 Νοεμβρίου που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το «Dancing with the stars», παρουσιάστρια θα είναι η Ζέτα Μακρυπούλια, ενώ στις θέσεις τους στην κριτική επιτροπή θα κάθονται η Κάτια Δανδουλάκη, ο Γιάννης Λάτσιος, ο Αλέξης Κωστάλας και ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε