Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Οι «Νοικοκυρές» πάνε… ALPHA

Μπορεί να υπάρχουν έντονα οικονομικά προβλήματα αλλά κάποιοι πιστεύουν ότι η «πείνα θέλει καλοπέραση». Είτε αυτό είτε το «φάτε μάτια ψάρια» φαίνεται ότι σκέφτηκαν λοιπόν στο κανάλι της Κάντζας και είπαν να μας παρουσιάσουν τις «Νοικοκυρές» τους, όπως έκανε και ο ΑΝΤ1

Βέβαια, μην φανταστείτε ότι πρόκειται για τις ίδιες με αυτές που έβγαιναν στο κανάλι του Αμαρουσίου. Ο ALPHA έχει τις δικές του «Real Houswives» τις οποίες και ονομάζει «Sunshine Girls».
Τι σας θυμίζει αυτό; Πρόκειται για μία εκπομπή του ίδιου περίπου στιλ με τις «Real Houswives» του ΑΝΤ1 και που ο ALPHA είχε προγραμματίσει να βγάλει στον αέρα πριν από κάνα χρόνο αλλά τελικά τα γυρίσματα και το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που ήθελαν οπότε την έβαλαν στο ψυγείο.
Επειδή όμως διανύουμε δύσκολη περίοδο και ιδιαίτερα στο κανάλι της Κάντζας που εκτός από το Λάκη Λαζόπουλο και τη Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν έχουν άλλη καινούργια εκπομπή στο prime time, αποφάσισαν να… ξεπαγώσουν τα «κορίτσια» τους και να τα σερβίρουν στον τηλεοπτικό μπουφέ.
Βέβαια, το μεγαλύτερο πρόβλημα, όπως αναφέραμε, των στελεχών του καναλιού είναι ότι η συγκεκριμένη εκπομπή θέλει πάααααααρα πολλές διορθώσεις κι έτσι αρκετοί δουλεύουν νυχθημερόν προκειμένου να στρώσουν τα επεισόδια.
Στη δύσκολη οικονομικά περίοδο λοιπόν που διανύουμε θα έρθουν τα… ηλιοκαμένα κορίτσια του ALPHA με τους έντονους προβληματισμούς, όπως «θα προλάβω να κάνω μανικιούρ;» και διάφορα άλλα τέτοια.
Δεν είναι τυχαίο που ναι μεν θα το βγάλουν στον αέρα αλλά απλώς για να… βουλώσουν κάποια από τις πολλές τρύπες του προγράμματός τους καθώς παρά το άφθονο υλικό που υπάρχει από τα γυρίσματα αποφασίστηκε να προβληθούν μόνο 6 επεισόδια ώστε να μην… υποφέρουμε κι οι τηλεθεατές.
Ποια είναι τα «Sunshine Girls» που έρχονται στο τηλεοπτικό τοπίο; Η Μάντα Παπαδάκου, πρόεδρος W.I.N, η Κωνσταντίνα Βαϊοπούλου, μοντέλο και ιδιοκτήτρια μαγαζιού ρούχων, η Χριστίνα Κοντοβά ιδιοκτήτρια εταιρείας μαγιώ, η Μαίρη Αλεξίου ιδιοκτήκτρια gallery και η Ειρήνη Λαιμού πτυχιούχος ναυτιλιακής σχολής που συμμετείχε και στην ταινία του Σάκη Ρουβά «Alter Ego».Υπομονή λοιπόν μέχρι τον Ιανουάριο που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα η εκπομπή για να δούμε τι θα κάνουν τα «Sunshine Girls» του ALPHA. Αν και κάτι μου λέει πως θα πρέπει να κάνουμε παρακολουθώντας την για να μην… σπάσουμε την τηλεόραση!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε