Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Αποκλειστικό: Πότε υπογράφουν Λιάγκας – Σκορδά με το MEGA

Ποια είναι τα σχέδιά τους

Ένα… θρίλερ (πολύ μου αρέσει αυτή η λέξη!) με το τι γίνεται στο πρωινό του MEGA και πόλεμος (επίσης αγαπημένη λέξη!) δημοσιευμάτων για το πότε υπογράφουν οι Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά με το κανάλι της Μεσογείων. Καιρός λοιπόν, να τα αποσαφηνίσουμε όλα μπας και σταματήσουν το «θρίλερ» και ο «πόλεμος»!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, οι δύο νέοι παρουσιαστές της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του MEGA θα καθυστερήσουν να βάλουν τις υπογραφές τους. Όχι όμως γιατί υπάρχει κάποιο πρόβλημα αλλά γιατί έχουν άλλες υποχρεώσεις και δη, άλλο συμβόλαιο που είναι ακόμα εν ισχύ.

Συγκεκριμένα το συμβόλαιο της Φαίης με το ALTER λήγει τέλος Ιουλίου. Μπορεί η παρουσιάστρια να έχει ενημερώσει τα στελέχη στο κανάλι του Μπουρναζίου για το επόμενο τηλεοπτικό βήμα της αλλά όπως έχει αποφύγει τόσο καιρό να πει οτιδήποτε για το πρωινό του MEGA, έτσι θα σεβαστεί την «προηγούμενη» υπογραφή της, πριν βάλει την καινούργια. Γι’ αυτό θα πιάσει στα χέρια της το… στυλό τον επόμενο μήνα, τον Αύγουστο ή τις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου. Την ίδια μέρα θα «παντρευτεί» με το MEGA κι ο Γιώργος Λιάγκας και δεν πρόκειται να βάλει την υπογραφή του πριν από τη σύζυγό του και μέλλουσα συμπαρουσιάστριά του. Είναι δηλαδή θέμα… εθιμοτυπικό να βάλουν την ίδια μέρα και οι δύο την υπογραφή τους και αφού έχουν λήξει οι προηγούμενες επαγγελματικές τους δεσμεύσεις.

Προς το παρόν, αφού την Παρασκευή  16 Ιουλίου ολοκληρώνεται ο φετινός κύκλος του «Πολύ Μπλα Μπλα» στο ALTER, Λιάγκας και Φαίη φτιάχνουν βαλίτσες και πετούν την επόμενη μέρα, το Σάββατο για Νέα Υόρκη όπου θα παραμείνουν για δέκα ημέρες.

Άμα τη επιστροφή τους λοιπόν, θα γίνουν οι τελικές συνεννοήσεις με το MEGA για τους συνεργάτες της εκπομπής κι εκεί θα πιάσουν το στυλό για να βάλουν την υπογραφή στα ήδη έτοιμα και προσυμφωνημένα συμβόλαια.

Την επόμενη βδομάδα θα ταξιδέψουν με το φουσκωτό τους στα νησιά του Ιονίου για να γεμίσουν τις μπαταρίες τους, γιατί η χειμερινή κόντρα με Ελένη Μενεγάκη και Καραμεροχαριτάτους θα είναι σκληρή.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε