Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Τα… μαγειρέματα της Ελένης

Οι καλεσμένοι της που άναψαν φωτιές… στον ΑΝΤ1!

Στον αγώνα μπαίνει από τη Δευτέρα η Ελένη Μενεγάκη ξεκινώντας να σερβίρει ξανά τον «Καφέ» της.

Καλεσμένη στην εκπομπή της «ωραίας Ελένης» που θα κάνει ποδαρικό θα είναι η Ζέτα Μακρυπούλια ενώ ένα ακόμα πρόσωπο που θα καθίσει στον καναπέ της μέσα στην πρώτη βδομάδα είναι ο Γιώργος Θεοφάνους. Οι συζητήσεις με το συνθέτη έχουν γίνει και σήμερα θα οριστικοποιηθεί η μέρα που θα πει «Καφέ με την Ελένη»!

Αξίζει πάντως να παρατηρήσουμε ότι ο ΑΝΤ1… στηρίζει την πρωινή εκπομπή του ALPHA «επιτρέποντας» σε συνεργάτες του να πάνε στην εκπομπή, την ίδια μέρα που και η δική τους πρωινή εκπομπή, δηλαδή το «10 με 1 μαζί» με το Γιώργο Καραμέρο και το Σπύρο Χαριτάτο, κάνει πρεμιέρα.

Βέβαια, ούτε η Ζέτα Μακρυπούλια αλλά ούτε κι ο Γιώργος Θεοφάνους είναι πρόσωπα που δέχονται… παρεμβάσεις και είναι σαφές ότι από μόνοι τους μπορούν να πηγαίνουν όπου επιλέγουν χωρίς να δέχονται καμία πίεση ή παρέμβαση. Σίγουρα όμως οι αντενικοί δεν θα είναι και super χαρούμενοι βλέποντας την παρουσιάστρια και τον κριτή των shows τους να βρίσκονται απέναντι! Δικαιολογημένα ορισμένοι «κάτοικοι» στο κανάλι του Αμαρουσίου έχουν πάρει… φωτιά από τα νεύρα τους με τις εσωτερικές… φωτιές που τους άναψε η Ελένη!

Είναι σαφές πάντως ότι η Ελένη Μενεγάκη έχει πάρει απόφαση να «χτυπήσει» ψηλά και να καταφέρει να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της. Κι η αρχή μπορεί να γίνεται με τους καλεσμένους αλλά υπάρχουν κι άλλα μαγειρέματα.

Και για να μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό, αναφερόμαστε στα κουζινικά μαγειρέματα, δηλαδή στη στήλη μαγειρικής της εκπομπής της. Και ναι… μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι γιατί η Ελένη βρήκε επιτέλους το μάγειρά της.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, τη Δευτέρα στην κουζίνα του «Καφέ με την Ελένη» θα είναι ένας πάρα πολύ γνωστός και καταξιωμένος chef.

Το όνομά του είναι Ανδρέας και δεν αποκαλύπτουμε τίποτα περισσότερο για να μην χαλάσουμε την έκπληξη. Μπορεί τηλεοπτικά να μην είναι γνωστός αλλά το βιογραφικό του, οι γνώσεις του στη μαγειρική αλλά και ο χαρακτήρας του θα τον κάνουν σύντομα και τηλεοπτικά γνωστό. Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους chef της… μαγειρικής πιάτσας που καταφέρνει να μετατρέπει απλές συνταγές σε gourmet πιάτα. Κι αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους που επιλέχθηκε από την ίδια την Ελένη Μενεγάκη. Η Ελένη θέλει φέτος στη μαγειρική της να δίνει εύκολες μαγειρικές με απλά και οικονομικά υλικά σε μία πιο… ντελικάτη μορφή! Κάτι που ο Ανδρέας το καταφέρνει! Δεν είναι τυχαίο που το εστιατόριο όπου εργάζεται φημίζεται και για την κουζίνα του!

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε ότι η Ελένη Μενεγάκη είχε αναλάβει προσωπικά τα casting για το μάγειρα της εκπομπής της. Και λέμε μάγειρα κι όχι μαγείρισσα γιατί η Ελένη ήθελε φέτος στην κουζίνα της εκπομπής της να βρίσκεται άντρας. Έτσι μετά από δεκάδες υποψήφιους που είδε, διαπίστωσε ότι ο Ανδρέας είναι ο καταλληλότερος για τα καινούργια «μαγειρέματα» που θέλει να κάνει, δηλαδή να συνδυάσει στη στήλη μαγειρικής της το οικονομικό με το gourmet.

Έτσι, σήμερα το μεσημέρι ο chef θα βάλει την τελική υπογραφή με τον «Καφέ» και από τη Δευτέρα θα πιάσει τις κουτάλες του! Τελικά αυτή η τηλεοπτική σεζόν θα έχει πολλά… μαγειρέματα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε