Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Τι ετοιμάζουν στην ΕΡΤ για τη Eurovision

Τη Δευτέρα 12 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί ο ελληνικός τελικός που θα αναδείξει το ποιο τραγούδι θα μας εκπροσωπήσει στο διαγωνισμό της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στο Μπακού.

Να θυμίσουμε ότι τα τέσσερα διαγωνιζόμενα τραγούδια είναι τα:
-Baby I’ m Yours – Μουσική: Hush Hush,στίχοι: Νεκτάριος Τυράκης, ερμηνεύτρια: Δώρα
-Killer Bee – Μουσική: Χρήστος Δάντης, στίχοι: Λεωνίδας Χατζάρας, ερμηνευτές: Cassiopeia
– No Parking – Μουσική, στίχοι: George Samuelson και Λεωνίδας Χατζάρας, ερμηνευτές: Velvet Fire
-Aphrodisiac – Μουσική – στίχοι: Dimitri Stassos, Mikaela Stenstrom και Dajana Loof, ερμηνεύτρια: Ελευθερία Ελευθερίου

Ο διαγωνισμός θα γίνει σε εμπορικό κέντρο που βρίσκεται στον Κηφισό με σκοπό να μπορέσουν όσοι περισσότεροι θαυμαστές του διαγωνισμού να τον παρακολουθήσουν από κοντά. Ωστόσο κι όσοι δεν τα καταφέρουν δεν θα μείνουν παραπονεμένοι καθώς η ΕΡΤ προετοιμάζεται για να τον μεταδώσει ζωντανά.

Έτσι, την ερχόμενη Δευτέρα στις 10 το βράδυ, η ΕΤ1 θα μεταδώσει live το διαγωνισμό, που σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, θα παρουσιάσουν οι Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Φρατζεσκάκης. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Κοζάκου έκανε πέρυσι την αναμετάδοση της Eurovision από το Dusseldorf, αποσπώντας θετικές κριτικές και έτσι τα στελέχη της ΕΡΤ αποφάσισαν πολύ σωστά, να παρουσιάσει και φέτος το διαγωνισμό.

Στο σημείο αυτό αξίζει να τονίσουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ αποφάσισε τα χρήματα από τα SMS κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για το ποιο τραγούδι θα μας εκπροσωπήσει, να διατεθούν στους συλλόγους «Κιβωτός του κόσμου», «Παιδικά χωριά SOS» και «Το χαμόγελο του Παιδιού».

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε