Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το… αγκάθι στο «Πακέτο» της Βίκυς Χατζηβασιλείου!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το… αγκάθι στο «Πακέτο» της Βίκυς Χατζηβασιλείου!

Τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει την εκπομπή «Πάμε πακέτο» και καταφέρνει να σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις.

Η εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου στον ALPHA έχει κερδίσει μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού κοινού και μάλιστα έχει καταφέρει στη μάχη της τηλεθέασης να αντιμετωπίσει και να κερδίσει πολύ δυνατούς αντιπάλους. Ωστόσο, φέτος λήγει το συμβόλαιό της με τον ALPHA.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, οι επόμενες μέρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για το μέλλον της εκπομπής και την παραμονή της Βίκυς Χατζηβασιλείου στο κανάλι της Κάντζας. Κι αυτό γιατί πρόκειται να πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών για να αποφασιστεί τι θα γίνει την επόμενη σεζόν. Υπάρχει όμως, ένα… αγκάθι που κινδυνεύει να «τραυματίσει» τις συνομιλίες και αυτό είναι το οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας. Είναι γνωστά τα οικονομικά προβλήματα που ισχύουν και στο τηλεοπτικό τοπίο και τα οποία αναγκάζουν τους επιτελείς των σταθμών να περιορίσουν τα έξοδα και να μειώσουν τα κόστη των προγραμμάτων τους. Από αυτό το… πακέτο λοιπόν των οικονομικών περικοπών, δεν φαίνεται να γλιτώνει ούτε το «Πάμε πακέτο» της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Παρά την επιτυχία της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης, οι ιθύνοντες του ALPHA θα πρέπει να περιορίσουν το κόστος παραγωγής της ώστε να βγει στον αέρα και την επόμενη σεζόν.
Αυτό πάντως, φαίνεται ότι το κατανοεί κι η ίδια η Βίκυ Χατζηβασιλείου που γνωρίζει πολύ καλά όσα συμβαίνουν στην αγορά. Βέβαια, μπορεί η παρουσιάστρια να δεχθεί εκπτώσεις στο κόστος αλλά εφόσον αυτές δεν επηρεάσουν την ποιότητα της εκπομπής της. Ωστόσο όμως, το ίδιο φαίνεται ότι επιθυμούν και στον ALPHA, θέλοντας η εκπομπή να συνεχίσει την πετυχημένη πορεία της.

Οπότε, αφού και οι δύο πλευρές είναι θετικές, προμηνύεται ότι εκτός από το πακέτο των περικοπών που θα αντιμετωπίσει η Βίκυ Χατζηβασιλείου, θα επιστρέψει το πακέτο στον ALPHA βάζοντας σε αυτό την υπογραφή της και ανανεώνοντας την παραμονή της στο κανάλι της Κάντζας. Εκτός κι αν δεχτεί καλύτερο πακέτο προσφοράς από άλλο τηλεοπτικό κανάλι που, σύμφωνα με πολύ έγκυρες πληροφορίες, επιθυμεί να εντάξει την εκπομπή και την παρουσιάστρια στο δυναμικό του. Θα δούμε λοιπόν τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες και μετά το πέρας των συναντήσεων της Βίκυς Χατζηβασιλείου με τα στελέχη του ALPHA.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε