Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Άρπαξε τα χρήματα της οικογένειας και το έσκασε στο εξωτερικό

Τα πήρε όλα… κι έφυγε!

Δεν αναφερόμαστε ούτε στο γνωστό τραγούδι αλλά ούτε σε κάποια τηλεοπτική σειρά. Οι ήρωες, δυστυχώς, είναι αληθινοί και την ίδια ώρα που προσπαθούν να βάλουν σε τάξη τους λογαριασμούς που τους βαραίνουν, αισθάνονται μεγαλύτερη πίκρα αφού ο υπαίτιος για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν είναι το ίδιο τους το παιδί. Μία συγκλονιστική αληθινή ιστορία με πόνο αλλά και με πολλή αγάπη αφού οι γονείς ανησυχούν όχι για τα χρήματα αλλά για το γιο τους. Ας πάρουμε όμως την ιστορία από την αρχή…

Πριν από δύο χρόνια ο κύριος Νίκος δανείστηκε 320 χιλιάδες ευρώ για να βοηθήσει τους δυο γιους του να ξεκινήσουν τη δική τους δουλειά, μια κατασκευαστική εταιρεία. Όλα αρχίζουν να παίρνουν το δρόμο τους αλλά όταν η οικογένεια πρέπει να λείψει για λίγες μέρες, ο πρωτότοκος γιος, ο Αλέξης αναλαμβάνει να κρατήσει τα βιβλιάρια καταθέσεων. Τότε αρχίζουν τα προβλήματα. Μετά από μία βδομάδα που επιστρέφουν διαπιστώνουν ότι ο Αλέξης έχει σηκώσει όλα τα χρήματα και έχει φύγει για το εξωτερικό εγκαταλείποντας τη σύζυγο και τα παιδιά του αλλά και αφήνοντας καταχρεωμένους τους γονείς και τον αδερφό του.

Από τότε μέχρι σήμερα έχει περάσει περισσότερο από ένας χρόνος και η οικογένειά του προσπαθεί καλύψει το δάνειο που είχαν πάρει. Ωστόσο, η πιο συγκλονιστική αποκάλυψη που γίνεται στην εκπομπή «Για λογαριασμό σας» του ALPHA είναι όταν τα μέλη της οικογένειας εκφράζουν όχι μίσος, όπως θα περίμενε ενδεχομένως κάποιος, αλλά αγωνία και αγάπη για το γιο τους.

Ο Νίκος Σαμοΐλης προσπαθεί να βοηθήσει τον 64χρονο Νίκο, την 58χρονη Χρυσούλα και τον 30χρονο γιο τους Κωνσταντίνο να ξεπεράσουν τη δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει εξαιτίας του Αλέξη. Μία συγκλονιστική ιστορία που θα προβληθεί στην εκπομπή «Για λογαριασμό σας» του ALPHA αύριο Τετάρτη στις 9 το βράδυ.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε