Τετάρτη, 22 Μαΐ
23oC Αθήνα

Eurovision 2024: Εντυπωσιακή η Silia Kapsis στη δεύτερη πρόβα του «Liar» στο Μάλμε

Eurovision 2024: Εντυπωσιακή η Silia Kapsis στη δεύτερη πρόβα του «Liar» στο Μάλμε

«Φωτιά» πήρε η σκηνή του Malmo Arena μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης πρόβας της Silia Kapsis που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision σε λίγες μέρες. 

Η ταλαντούχα 17χρονη, έκανε σήμερα Μ. Τετάρτη (01.05.2024) την δεύτερη τεχνική πρόβα του τραγουδιού της «Liar». Η σκηνή γέμισε χρώματα ενώ η Silia Kapsis και οι χορευτές της έφεραν Κυρπιακό αέρα στην σκηνή του Μάλμε, όπου θα διεξαχθεί η φετινή Eurovision.

Φορώντας ένα λευκό παντελόνι και ένα λευκό τοπάκι, η Silia Kapsis ολοκλήρωσε επιτυχώς τη δεύτερη προγραμματισμένη της πρόβα. Στη σκηνή την συνόδευαν 4 χορευτές φορώντας επίσης λευκές μπλούζες με γκρι φαρδιά παντελόνια.

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε ένα βίντεο 30 δευτερολέπτων στον λογαριασμό της στο Instagram δίνοντας μία μικρή γεύση από το τι πρόκειται να παρουσιάσει στον Α’ Ημιτελικό του διαγωνισμού. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CYBC: Eurovision Cyprus (@cybc_eurovision)

Υπενθυμίζεται πως ο φετινός 68ος μουσικός διαγωνισμός της Eurovision πραγματοποιείται στο Μάλμε της Σουηδίας στις 7 ο Α’ Ημιτελικός με τη συμμετοχή της Κύπρου, 9 ο Β’ Ημιτελικός με τη συμμετοχή της Ελλάδας και 11 Μαΐου ο Μεγάλος Τελικός.

Media Τελευταίες ειδήσεις