Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

BIG BROTHER… εναντίον Μενεγάκη

BIG BROTHER… εναντίον Μενεγάκη

Τα δάκρυα και οι φωνές δεν προκάλεσαν νούμερα αλλά… παρατράγουδα

Μία ακόμα αποχώρηση αλλά και καινούργια είσοδο είχαμε στο χθεσινό BIG BROTHER. Η τέταρτη παίκτρια που αποχώρησε είναι η Νικολέτα ενώ οι υπεύθυνοι του ριάλιτι έβαλαν μέσα τη Μαρία, μία καινούργια έγκλειστη στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού».

Το χθεσινό live δεν κατάφερε να κάνει υψηλές τηλεθεάσεις παρά τα υψηλό… βασανιστήριο που επέβαλαν στους παίκτες με τον τοίχο. Οι φωνές, τα δάκρυα και τα… αγκομαχητά δεν έφεραν τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης.

Το live του ριάλιτι έκανε μέσο όρο 16,5% περίπου στο γενικό σύνολο και 18,5% στο νεανικό κοινό, αποδεικνύοντας ότι έχουν κάνει αρκετά λάθη που αφήνουν αδιάφορους τους τηλεθεατές.

Στα λάθη λοιπόν… προσθέστε κι ακόμα ένα που προκαλεί πολλά γέλια και είναι σίγουρο ότι μετά τη δημοσιοποίησή του από το Newsit θα προκαλέσει και πολλά… νεύρα στο κανάλι της Κάντζας αφού είναι λες κι ο «Μεγάλος Αδερφός» τα βάζει με την Ελένη Μενεγάκη.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ALPHA λοιπόν και στα άρθρα που δημοσιεύουν για το BIG BROTHER υπάρχει κείμενο με τίτλο «Ο τοίχος μυστήριο», στο οποίο γράφουν ότι:

«Περίεργη εβδομάδα αυτή! Η αποστολή παραμένει κρυφή και κανείς δεν ξέρει ακριβώς τι θα πρέπει να κάνουν απόψε. Η εκπαίδευση που είχαν όλη την εβδομάδα έδωσε εμάς και τους Συγκάτοικους μία ιδέα, αλλά όλοι είναι μπερδεμένοι ακόμα.

Μέχρι σήμερα έκαναν εκπαίδευση στις ελεγχόμενες πτώσεις, που προκάλεσαν τις αγωνίες της Ντορέτας για τα ύψη.

Στη συνέχεια είδαμε ένα personal trainer, πραγματικό commando να εισβάλει στο Σπίτι και να προσπαθεί να τους φτιάξει την φυσική κατάσταση.

Ενώ ήρθε ακόμα και η Χριστίνα, η γνωστή γυμνάστρια του Πρωινού Καφέ, που τους εκπαίδευσε στη yoga. Και να μην ξεχάσουμε προφανώς και την εκπαίδευση σε ρουτίνες ασφαλείας σεισμών. Όλα αυτά είναι φαινομενικά ασύνδετα.

Το μεγαλύτερο όμως μυστήριο ήταν το τελευταίο. Η τοποθέτηση του μεγάλου τεχνικού Τοίχου είναι το μεγαλύτερο μυστήριο από όλα. Θα συντονιστούμε λοιπόν όλοι στις οθόνες μας για να μας λυθούν όλες οι απορίες. Πάντως αγριεμένος μας φαίνεται ο Big Brother!»

Δεν ξέρουμε αν ο BIG BROTHER είναι αγριεμένος αλλά σίγουρα η Ελένη Μενεγάκη θα έχει δίκιο να… αγριέψει, διαπιστώνοντας ότι στην επίσημη ιστοσελίδα του καναλιού όπου εργάζεται ΔΕΝ γνωρίζουν ότι η εκπομπή της έχει τον τίτλο «Καφές με την Ελένη» και γράφουν ότι η γυμνάστριά της, εργάζεται στον «Πρωινό Καφέ». Εντάξει, τα λάθη είναι ανθρώπινα αλλά αυτός ο «Μεγάλος Αδερφός» έχει γίνει αιτία να δημιουργηθούν… Μεγάλοι Τσακωμοί στον ALPHA. Αν και ο τοίχος δεν έφερε νούμερα τηλεθέασης, φαίνεται πως θα φέρει καινούργιους καβγάδες και ακόμα περισσότερα… παρατράγουδα στο κανάλι της Κάντζας.

ΥΓ: ελπίζουμε να διορθώσουν σύντομα το λάθος αλλά να μην γράψουν ότι η Χριστίνα είναι γυμνάστρια του «Πρωινό Mou» αλλά του «Καφέ με την Ελένη».

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε