Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Δείτε το τρέιλερ του MEGA που προκαλεί… φόβο!

Δείτε το τρέιλερ του MEGA που προκαλεί… φόβο!

Απίστευτο κι όμως… τρομακτικό! Στην τελευταία συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης συζητήθηκε ότι υπήρξαν καταγγελίες τηλεθεατών για το τρέιλερ που προβάλλει το MEGA για να προβάλλει το «Master Chef».

Για το λόγο αυτό και όπως είπαν τα μέλη του ΕΣΡ, σχηματίστηκε φάκελος για το τρέιλερ, προκειμένου να… ερευνηθεί! Πώς λοιπόν να μην πούμε «απίστευτο κι όμως… τρομακτικό», αφού με κάτι τέτοιες «καταγγελίες»… τρομάζεις πραγματικά; Είναι λογικό, εφόσον όπως λένε τα μέλη του ΕΣΡ υπάρχουν καταγγελίες, να πρέπει να ερευνηθεί η υπόθεση. Αλλά τι θα… διερευνήσουν; Αν φοβούνται οι τηλεθεατές; Για να είμαστε σωστοί, το συγκεκριμένο τρέιλερ που προβάλλει το MEGA για να διαφημίσει το ριάλιτι μαγειρικής είναι πολύ έξυπνο, πρωτότυπο και καλογυρισμένο. Είναι να απορείς λοιπόν ποιοι… φοβήθηκαν από το συγκεκριμένο τρέιλερ! Δεν ξέρουμε βέβαια ποια θα είναι η απόφαση του ΕΣΡ όταν… διερευνηθεί το θέμα, αλλά είμαστε σίγουροι ότι αν υπάρξει πρόστιμο , είτε σύσταση να αποσυρθεί το τρέιλερ, τότε θα ζήσουμε ξανά τις εποχές του περιβόητου φιλιού στο σήριαλ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Κλείσε τα μάτια» που το ΕΣΡ επέβαλλε πρόστιμο 100 χιλιάδων ευρώ, αλλά το κανάλι της Μεσογείων δικαιώθηκε μετά από το Συμβούλιο της Επικρατείας.
Για του λόγου το αληθές, παρακολουθήστε το διαφημιστικό τρέιλερ και κρίνετε μόνοι σας, αν είναι… φοβιστικό!

Το μόνο που μπορώ να πω, είναι ότι κάτι τέτοιες «καταγγελίες», κάποιοι προσπαθούν να φοβίσουν την ελευθερία της έκφρασης. Γιατί, οκ, μπορεί το συγκεκριμένο τρέιλερ να μην είναι… καλλιτεχνικό αριστούργημα, αλλά είναι ένα έξυπνο σποτ που προβάλλει ένα τηλεοπτικό προϊόν με πρωτότυπο τρόπο. Όταν κάποιοι λοιπόν προσπαθούν να μας πείσουν ότι… φοβήθηκαν από αυτό και αρχίζουν τις «καταγγελίες», τότε κάτι άλλο… μαγειρεύεται! Περιμένουμε πάντως να δούμε τι θα αποφασίσει το ΕΣΡ για το τρέιλερ του «Master Chef»!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε