Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Δύο παιδιά που μας κέρδισαν όλους με το ταλέντο και την αλήθεια τους!

Έχει αποδειχτεί πάμπολλες φορές πως τα παιδιά είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της ζωής. Λένε πάντα αλήθειες και οι αλήθειες αυτές τις περισσότερες φορές μας αφοπλίζουν. Μιλούν αβίαστα με λόγια απλά, γιατί είναι λόγια καρδιάς.

Αυτήν την Κυριακή η Έλενα Κατρίτση στην εκπομπή της «Προσωπικά» της ΝΕΤ φιλοξενεί δύο 11χρονα παιδιά που έχουν καταφέρει να μας κερδίσουν όλους.

Ο πρώτος είναι ο Μάνος Τσαγκαράκης που με το ντεμπούτο του στην υποκριτική μέσα από τη σειρά «Το Νησί» μας συγκλόνισε. Ποιος δεν συγκινήθηκε από την περιπέτεια του μικρού «Δημήτρη Λεμονιά» και ποιος δεν μαγεύτηκε από την ερμηνεία του 11χρονου Μάνου στη σειρά του MEGA;

Η Έλενα Κατρίτση τον συναντά στον Άγιο Νικόλαο και ο μικρός ταλαντούχος ηθοποιός λέει πώς βρέθηκε στο casting και πήρε το ρόλο του «Δημήτρη Λεμονιά», πώς μάθαινε τα λόγια αλλά και τι σκέψεις περνούσαν από το μυαλό του για να καταφέρει να κλάψει όταν η σκηνή το επέβαλε! Ο Μάνος μιλά για τη μεγάλη του αγάπη, τον Ολυμπιακό αλλά και το όνειρό του να μοιάσει στον ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι.

Κι από τον Άγιο Νικόλαο στη Χαλκηδόνα για να συναντήσουμε ακόμα ένα σπουδαίο παιδί που κρύβει μέσα του τεράστια αγάπη για την Ελλάδα. Ο 11χρονος Χρυσοβαλάντης Μιχαηλίδης, που πριν από λίγο καιρό πρωταγωνίστησε σε τουρκικές εφημερίδες αλλά και σε ρεπορτάζ του BBC μιλά στην εκπομπή «Προσωπικά». Να θυμίσουμε ότι το μικρό παιδί είναι ο μοναδικός μαθητής του ελληνικού δημοτικού σχολείου στη Χαλκηδόνα λίγο έξω από την Κωνσταντινούπολη. Όπως ο ίδιος λέει αισθάνεται «βασιλιάς του σχολείου» και το όνειρό του είναι να μπορέσει κάποτε να έρθει στην Ελλάδα και να σπουδάσει ιατρός.

Αυτή την Κυριακή λοιπόν στις 4 το μεσημέρι, μέσα από την εκπομπή της ΝΕΤ θα γνωρίσουμε καλύτερα δύο 11χρονα παιδιά που έχουν κερδίσει το θαυμασμό όλων μας, το καθένα για διαφορετικούς λόγους. Κι είναι σίγουρο ότι για ακόμα μία φορά η αλήθεια τους, θα μας κερδίσει όλους!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε