Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Εν αναμονή Λιάγκας και Σκορδά για το «Πρωινό mou»

Εν αναμονή Λιάγκας και Σκορδά για το «Πρωινό mou»

Κατάφερε και πέρυσι, δεύτερη χρονιά της τηλεοπτικής του παρουσίας να σημειώσει πολύ υψηλές τηλεθεάσεις. Ο λόγος για το «Πρωινό mou», την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA, με το Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Η επιτυχία της εκπομπής μάλιστα στους πίνακες τηλεθέασης αλλά και στο ότι καταφέρνει να κερδίζει το μεγαλύτερο κομμάτι της μικρής εκείνη την ώρα, διαφημιστικής πίττας, αναγκάζει όπως φαίνεται τους απέναντι, δηλαδή τον ΑΝΤ1, να… αποσυρθεί από τη μάχη και να μην βγάλει στον αέρα την ψυχαγωγική ζώνη του «Πρωινού ΑΝΤ1». Έτσι, όπως σχεδιάζουν στο κανάλι του Αμαρουσίου, απέναντι από το Γιώργο και τη Φαίη θα είναι μία εκπομπή αστρολογίας με τη Λίτσα Πατέρα και μία εκπομπή μαγειρικής. Αυτά βέβαια, με τον έως τώρα σχεδιασμό του ΑΝΤ1, γιατί… τα πάντα ρει, κοινώς, όλα είναι ακόμα ρευστά και υπό συζήτηση.

Έτσι, στο MEGA, δεν έχουν κανένα λόγο να βιάζονται. Όπως φαίνεται λοιπόν, τα στελέχη της Μεσογείων θα καθυστερήσουν να βγάλουν πολύ στον αέρα το «Πρωινό mou». Με τις έως τώρα αποφάσεις, Λιάγκας και Σκορδά θα καλημερίσουν τους τηλεθεατές τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, αφού στο MEGA προσπαθούν να κάνουν οικονομία, περιορίζοντας όσο γίνεται τα έξοδα παραγωγής. Όσον αφορά το ποιοι θα είναι στην πρωινή παρέα του Γιώργου και της Φαίης, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, δεν έχει γίνει ακόμα καμία συζήτηση, αφού μένει να ξεκαθαρίσει αν θα βγει στον αέρα το «Master Chef».

Στο κανάλι της Μεσογείων σαφώς και το… παλεύουν, οπότε αν όλα πάνε καλά, στην παρέα της πρωινής εκπομπής δεν θα είναι η Μαίρη Συνατσάκη και θα πρέπει να βρεθεί κάποιο άλλο πρόσωπο που να καλύπτει όμως και τις ανάγκες της εκπομπής δημοσιογραφικά. Αλλά, όπως είπαμε, ακόμα δεν έχει γίνει καμία συζήτηση μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα υπόλοιπα θέματα που εκκρεμούν. Συνεπώς διάφορα ονόματα που ακούγονται ότι θα βρεθούν στο «Πρωινό mou» είναι μάλλον «Επιθυμία Tous» και προσπαθούν να γίνεται ντόρος γύρω από το όνομά τους.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε