Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Έβαλαν τη… γιαγιά να σώσει τη Ναταλία Γερμανού από τη Ζέτα Μακρυπούλια

Από τη μία χαρά και από την άλλη… προβλήματα. Και μπορεί «όποιος είναι έξω από το χορό να λέει πολλά τραγούδια» αλλά στον ALPHA αποφάσισαν να μην μπουν σε κόντρα με τους… χορευτές και να σώσουν την υπόληψη των δικών τους stars. Και να σας εξηγήσουμε τι εννοούμε…

Όλα ξεκίνησαν μετά την απόφαση του ΑΝΤ1 να αναβάλει για μία βδομάδα την πρεμιέρα του «Dancing with the stars» κι ότι αντί για τις 13 Μαρτίου οι stars θα ξεκινήσουν να χορεύουν στην επόμενη Κυριακή, στις 20 του μήνα. Τα στελέχη του ALPHA λοιπόν αποφάσισαν να μην αφήσουν τη Ναταλία Γερμανού απέναντι στην πρεμιέρα του talent show και να «πληγωθούν» οι τηλεθεάσεις του «Chart Show».

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρουμε ότι τον τελευταίο καιρό η εκπομπή σημειώνει ιδιαίτερα υψηλές τηλεθεάσεις. Για παράδειγμα, η τελευταία εκπομπή με το countdown επανεκτελέσεων τραγουδιών σημείωσε την υψηλότερη τηλεθέαση από την πρώτη ημέρα προβολής της και συγκεκριμένα 20,3% στο γενικό κοινό και 25,3% στο δυναμικό κοινό.

Έτσι, τα στελέχη του καναλιού θέλοντας να σώσουν την… αξιοπρέπεια της εκπομπής αποφάσισαν να μην την προβάλλουν απέναντι στην πρεμιέρα του «Dancing with the stars» και να της δώσουν… ρεπό! Απέναντι στο talent show του ΑΝΤ1 λοιπόν θα «θυσιάσουν» μία… γιαγιά. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του ALPHA την Κυριακή 20 Μαρτίου θα προβληθεί η ξένη ταινία «Μην πυροβολείτε τη γιαγιά». Και ίσως η επιλογή της ταινίας δεν είναι τυχαία αφού το κανάλι της Κάντζας φαίνεται σαν να… παραδόθηκε στο κανάλι του Αμαρουσίου και αποφάσισαν τη «γιαγιά» να τα βάλει με τη Ζέτα Μακρυπούλια ώστε να μην πληγωθεί η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Θα έχει πάντως ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει την επόμενη Κυριακή, δηλαδή στις 27 Μαρτίου, όπου τα δύο προγράμματα θα βρεθούν απέναντι. Εκτός αν τότε ο ALPHA ρίξει στη μάχη… τη «Θεία από το Σικάγο»!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε