Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Ευγενία Μανωλίδου: κόντεψα να αρρωστήσω…

Μετά από παρουσιάσεις εκπομπών που κατάφεραν να κάνουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης, η Ευγενία Μανωλίδου έμαθε και την άλλη πλευρά… των τηλεθεάσεων.

Το «Dancing With The Stars Daily» δίνει καθημερινά τη μάχη προσπαθώντας να επιβιώσει απέναντι στη σαρωτική πορεία της σειράς του MEGA «Τα μυστικά της Εδέμ».

Πώς αντιμετωπίζει η παρουσιάστρια τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης; Τι απαντά σε όλους όσοι την σχολιάζουν αρνητικά; Την… φλερτάρουν οι άντρες; Τι λέει για τον έγγαμο βίο της και τι είναι αυτό που την «τράβηξε» στον Άδωνη Γεωργιάδη;

Σε αυτά αλλά και σε πολλά ακόμα ερωτήματα του Γιώργου Σατσίδη απάντησε η παρουσιάστρια καλεσμένη στην εκπομπή του «Take 20», στο MTV, που θα μεταδοθεί απόψε στις 21:00.

Για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της, η Ευγενία Μανωλίδου είπε πως «με κατηγόρησαν ότι είμαι σα θείτσα, άλλοι είπαν ότι κάνω σαν 19χρονη. Μάλλον βρίσκομαι κάπου στη μέση. Όσο για τα νούμερα του Daily, όσο χαμηλά κι αν είναι, δεν έχω να κάνω κάτι παραπάνω για να τα ανεβάσω. Δεν έγκειται στην παρουσίαση και αυτό μου το έχουν ξεκαθαρίσει από το κανάλι.

Το Daily παίρνει χιλιάδες μηνύματα κάθε μέρα. Ο κόσμος το αγαπά, δεν έχει καμία ίντριγκα και φωνές. Και αν με ρωτάς, ναι, είναι η ωραιότερη τηλεοπτική μου στιγμή». Ωστόσο, όπως είπε, «έχω συνηθίσει να ακούω τα χειρότερα είτε κάνω 5% είτε κάνω 50%! Προσπαθώ πάντως να μην προκαλώ, πάντα υπακούω σε κανόνες που μου θέτει η παραγωγή και το κανάλι» τονίζοντας επίσης ότι «η ύπαρξή μου και μόνο, ενοχλεί και εξοργίζει». Στην ερώτηση μάλιστα του Σατσίδη για το πώς αντιμετωπίζει τις κριτικές η Μανωλίδου δεν δίστασε να εξομολογηθεί πως «κόντεψα να αρρωστήσω στην αρχή, θύμωνα, όμως δεν έκλαιγα. Η μεγαλύτερή μου τύχη είναι ότι μπήκα στο χώρο μεγάλη, στα 33 μου. Είμαι ψύχραιμη και δεν αφήνω τα πράγματα να με καταβάλουν! Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να απαξιώνουν την ίδια την ύπαρξή μου στα media, όμως με αφήνουν, πίστεψέ με, παγερά αδιάφορη. Και ξέρεις γιατί; Γιατί εγώ έχω ζωή και εκτός τηλεόρασης. Έχω ζωή, οικογένεια, άντρα και τα βιβλία μου. Τα πράγματα είναι τόσο απλά. Εγώ απλώς συνεχίζω κανονικά τη δουλειά μου»!

Αποκαλυπτική ήταν και για την κόντρα της με τη Ματθίλδη Μαγγίρα δηλώνοντας μάλιστα ότι θέλει να την καλέσει στην εκπομπή της. Ιδιαίτερα αποκαλυπτική όμως, ήταν απαντώντας στις ερωτήσεις του Γιώργου Σατσίδη για την προσωπική ζωή της, πόσο την έχει αλλάξει η αναγνωρισιμότητα και πώς αντιδρά… στο φλερτ.

«Με φλερτάρουν πολύ, πριν καταλάβουν όμως, ποια είμαι. Μόλις καταλάβουν ότι είμαι εγώ, κομπλάρουν. Όχι επειδή είμαι εγώ, αλλά επειδή είναι γνωστό ότι είμαι ερωτευμένη με τον Άδωνη και πάνω από όλα έχουμε τρία παιδιά». Η Ευγενία Μανωλίδου δεν δίστασε μάλιστα να αναφερθεί και στην… προ Αδώνιδος εποχή, λέγοντας πως «έχω γνωρίσει πολύ όμορφους άντρες. Όμως όταν συζητούσα μαζί τους, με χαλούσαν. Δεν κοιτάω την εξωτερική εμφάνιση, σε έναν άντρα με ενδιαφέρει να έχει στόχο, διάθεση να πετύχει, όραμα και ταλέντο. Αυτό με κέρδισε και στον Άδωνη! Το πιο σέξι στοιχείο επάνω του είναι το μυαλό του και η αίσθηση του χιούμορ που έχει!».

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη της Ευγενίας Μανωλίδου που -πάλι!- θα συζητηθεί, απόψε στις 21:00, στο «Take 20» του MTV με τον Γιώργο Σατσίδη.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε