Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Γιατί… τρέχει ο Χρήστος Φερεντίνος;

Είναι από τους πιο συμπαθείς παρουσιαστές και καθ’ όλη τη διάρκεια της τηλεοπτικής πορείας του δεν έχει δώσει λαβή για αρνητικά σχόλια σε ό,τι αφορά τη συμπεριφορά του.

Μάλιστα, οι περισσότεροι που έχουν συνεργαστεί με το Χρήστο Φερεντίνο λένε ότι είναι από τα πιο cool άτομα και πάντα, παρά την πίεση της δουλειάς, κάνει πλάκα και αστειεύεται συνεχώς με τους συνεργάτες του. Τις τελευταίες μέρες μάλιστα, ο Χρήστος τρέχει για να τα προλάβει όλα.

Για παράδειγμα, χθες το πρόγραμμά του ήταν ιδιαίτερα σκληρό αφού αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής «Πρωινό ΑΝΤ1» έκανε σύσκεψη για τη σημερινή θεματολογία της εκπομπής και αμέσως πήγε στο πρώτο γύρισμα με την κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Όπως πληροφορηθήκαμε όμως, παρά την κούραση, έκανε συνεχώς πλάκα τόσο με τους Ευγενία Μασνωλίδου, Βαγγέλη Περρή και Χάρη Χριστόπουλο όσο και με τους διαγωνιζόμενους.

Και οι οποίοι δεν ήταν καθόλου λίγοι αφού από το πλατό του talent show πέρασαν γύρω στα 35 ταλέντα. Το απόγευμα όμως, ο Φερεντίνος έφυγε από το γύρισμα για καμία ώρα, ώστε να είναι στην κλήρωση του Λόττο. Αμέσως μετά, επέστρεψε στο γύρισμα του «Ελλάδα», το οποίο και ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες με αποτέλεσμα ο παρουσιαστής να ξεκουραστεί πολύ λίγο πριν βρεθεί σήμερα το πρωί στο πλατό του «Πρωινού ΑΝΤ1».

Και μάλιστα, όλο αυτό το τρέξιμο ενώ τις τελευταίες μέρες τον ταλαιπωρεί και μία ίωση. Παρ’ όλα αυτά όμως, αντιλαμβανόμενος και τις δυσκολίες που υπάρχουν στο τηλεοπτικό τοπίο και ενώ πολλοί συνάδερφοί του βρίσκονται εκτός, δεν παραπονιέται για το τρέξιμο που ρίχνει.

Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε ότι τα πρώτα γυρίσματα για το «Ελλάδα» στην Αθήνα θα συνεχιστούν μέχρι το Σάββατο ενώ μέσα στη μεθεπόμενη βδομάδα θα πραγματοποιηθεί γύρισμα στη Θεσσαλονίκη, όπου καταλαβαίνετε τι τρέξιμο πρέπει να ρίξει ο Φερεντίνος. Αλλά, όπως τονίσαμε, σε αυτές τις δύσκολες εποχές, δεν πρέπει να παραπονιέσαι όταν τρέχεις για δουλειά!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε