Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Γρηγόρης Πετράκος: «Δεν χρειάζομαι το εμβόλιο, έχω δυνατό ανοσοποιητικό»

Γρηγόρης Πετράκος

«Δεν κινδυνεύω από τις λοιμώξεις», λέει ο Γρηγόρης Πετράκος.

Ο Γρηγόρης Πετράκος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη, όπου απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την απόφασή του να μην κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

«Δεν έχω κάνει το εμβόλιο και δεν θα το κάνω ποτέ. Δεν παρότρυνα κανέναν να το κάνει ή να μην το κάνει. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν το χρειάζονται το εμβόλιο. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος 45 ετών, ο οποίος γυμνάζεται καθημερινά, ο οποίος έχει να φάει κρέας και ζωϊκά δέκα χρόνια. Έχω ένα ανοσοποιητικό πολύ δυνατό, κάνω συχνά εξετάσεις, τα πάντα είναι όπως πρέπει, οπότε δεν κινδυνεύω από τις λοιμώξεις. Όχι μόνο από αυτή, αλλά από καμία», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Πετράκος.

Ο Γρηγόρης Πετράκος συνέχισε: «Σε εμένα ένας γιατρός που έχει συνείδηση, δεν θα μου συνιστούσε να κάνω το εμβόλιο. Έχουν βγει τέσσερα φάρμακα για τον κορονοϊό, εμβόλια και στα νοσοκομεία έχουν εμπειρία 1,5 έτους. Γιατί είμαστε σε συναγερμό; Ότι έχω γράψει είναι αναδημοσίευση και αφού πήρα έγκριση από φίλους επιστήμονες και καθηγητές. Πηγαίνει όμως με την πλειοψηφία και η αλήθεια;».

«Το να φοράω μάσκα το θεωρώ ενάντια στην ουσία της ανθρώπινης ύπαρξης. Αν ο άλλος φοβάται δεν θα κάτσω μπροστά του χωρίς μάσκα. Τι κάνω; Έχω 1,5 χρόνο να πάω σούπερ μάρκετ. Θα έπρεπε να ερωτηθούν οι άνθρωποι αν θέλουμε να τους προστατεύουμε για πολλά χρόνια. Τα μηνύματα που λαμβάνω τα κοιτάω, αν και δεν τα λογαριάζω καθόλου. Ήρθε χαρτί από την εισαγγελία για το βίντεό μου. Ο εισαγγελέας δέχτηκε δυο καταγγελίες από πολίτες ότι παρακινώ σε ανυπακοή», πρόσθεσε επίσης ο Γρηγόρης Πετράκος.

Media Τελευταίες ειδήσεις