Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Η εξομολόγηση του Χατζηνικολάου

Μετά τις δυσάρεστες εξελίξεις στο ALTER ο Νίκος Χατζηνικολάου απέχει από το τηλεοπτικό τοπίο. Μεθαύριο όμως, Παρασκευή, ο έμπειρος δημοσιογράφος επιστρέφει και τα λέει όλα!

Όπως πρώτα σας είχαμε ενημερώσει στο Newsit, ο Νίκος Χατζηνικολάου αποδέχτηκε την πρόσκληση του Πέτρου Κωστόπουλου να είναι φιλοξενούμενος στην εκπομπή του, στο «Βράδυ» της Παρασκευής.

Μάλιστα, αν και ο Κωστόπουλος σε κάθε εκπομπή του φιλοξενεί δύο καλεσμένους, αυτή τη φορά θα έχει μόνο το Χατζηνικολάου που αποκαλύπτει πολλά και για την προσωπική ζωή του αλλά κυρίως για την επαγγελματική.

Ωστόσο, το «Βράδυ» αυτό χωρίζεται σε δύο μέρη. Στο πρώτο είναι καλεσμένος ο Νίκος Χατζηνικολάου που απαντά στις ερωτήσεις του Πέτρου Κωστόπουλου και στο δεύτερο ο Νίκος Χατζηνικολάου… ανακρίνει τον Πέτρο Κωστόπουλο. Κι όπως καταλαβαίνετε, τα όσα ειπώθηκαν και στις δύο συνεντεύξεις είναι πολύ ενδιαφέροντα καθώς και οι δύο τους αποκαλύπτουν πολλά για όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα.

Αυτό όμως, που όπως είναι λογικό θα συζητηθεί περισσότερο είναι τα όσα εξομολογήθηκε με πλήρη ειλικρίνεια ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ο γνωστός δημοσιογράφος λοιπόν σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις του μιλά για το πώς γνώρισε τη σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη και πώς της έκανε πρόταση γάμου. Δεν διστάζει όμως να μιλήσει και για τη σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε στην υγεία του, το χειρουργείο που διήρκησε 7 ώρες και τη στιγμή που η κατάσταση αυτή του έφερε κλάματα.

Όσο για τα επαγγελματικά του σχέδια, ο καταξιωμένος δημοσιογράφος αποκαλύπτει ότι το βράδυ των εκλογών θα είναι μπροστά από τις κάμερες!

Προς το παρόν όμως, αναλαμβάνει χρέη και παρουσιαστή στο «Βράδυ» όπου ρωτά τον Κωστόπουλο για τα όσα έχουν συμβεί στην ΙΜΑΚΟ καθώς και τι απαντά σε όλους αυτούς που τον θεωρούν Guru του lifestyle.

Σε αυτό το «Βράδυ» θα εμφανιστεί και ο Χρήστος Φερεντίνος όπου εισβάλλοντας στο πλατό της εκπομπής προκαλεί Πέτρο Κωστόπουλο και Νίκο Χατζηνικολάου να διαγωνιστούν και ο νικητής κερδίζει μια μπάλα με την υπογραφή του διάσημου παλαίμαχου ισπανού ποδοσφαιριστή, Ερνέστο Βαλβέρδε!

Αύριο το «Βράδυ» λοιπόν, θα παρακολουθήσουμε δύο πολύ ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, του Νίκου Χατζηνικολάου και του Πέτρου Κωστόπουλου που θα προκαλέσουν πολλά σχόλια.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε