Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Η Έλενα Παπαρίζου μπαίνει… στον πάγο!

Όσοι την γνωρίζουν προσωπικά και έχουν συνεργαστεί μαζί της την χαρακτηρίζουν ως ένα από τα καλύτερα παιδιά του χώρου που παρά τις επιτυχίες της δεν έχει καβαλήσει το καλάμι.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι η Έλενα Παπαρίζου έχει πάρα πολλούς θαυμαστές. Δεν είναι λοιπόν καθόλου τυχαίο που οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 την έβαλαν στο μάτι και θέλουν να την βάλουν… στον πάγο.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit την προηγούμενη βδομάδα η νεαρή τραγουδίστρια συναντήθηκε με το διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννη Λάτσιο που της πρότεινε όχι να φορέσει παγοπέδιλα αλλά να καθίσει στην κριτική επιτροπή του «Dancing on ice».

Και μπορεί η Έλενα να μην απάντησε στην πρόταση αλλά, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, το βλέπει θετικά να βρεθεί στην κριτική επιτροπή του talent show. Άλλωστε, στις άλλες καρέκλες θα καθίσουν ο Αλέξης Κωστάλας και όπως όλα δείχνουν και ο Πέτρος Κωστόπουλος. Έτσι, αν όλα πάνε καλά και η Έλενα Παπαρίζου αποδεχτεί την πρόταση, οι υπεύθυνοι στον ΑΝΤ1 θα προσπαθήσουν να βρουν τον τέταρτο κριτή.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε