Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Η επίθεση της Μενεγάκη

Η επίθεση της Μενεγάκη

Tι έκανε την «ωραία Ελένη» να χαμογελάσει ξανά

Είναι ολοφάνερο πως η Μενεγάκη δεν το βάζει κάτω! Μπορεί η Ελένη να αντιμετωπίζει προβλήματα στην προσωπική της ζωή αλλά φαίνεται ότι είναι αποφασισμένη να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, τουλάχιστον όσο αφορά την επαγγελματική της ζωή.

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει και σε προηγούμενα άρθρα του Newsit η Μενεγάκη μετά την εκπομπή της Παρασκευής και κάνοντας τον απολογισμό της βδομάδας αποφάσισε να πάρει την εκπομπή «Καφές με την Ελένη» ξανά στα χέρια της. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην προσωπική της ζωή μετά την «ανακοίνωση από τα Μελίσσια», την είχαν κάνει να μην μπορεί να δείξει τη δέουσα προσοχή στην εκπομπή της. Βλέποντας όμως, τα νούμερα τηλεθέασης να… κατρακυλάνε, ενώ μάλιστα προχθές, τη Δευτέρα, πέρασε πάλι στη δεύτερη θέση της γενικής τηλεθέασης, έκαναν την Ελένη να αντεπιτεθεί. Έτσι, μετά από πολύωρη σύσκεψη με στενούς της συνεργάτες άλλαξε όλη σχεδόν τη θεματολογία αλλά και τους καλεσμένους της χθεσινής εκπομπής της. Αποτέλεσμα..;

Η Ελένη κατάφερε χθες, Τρίτη να περάσει στην πρώτη θέση της τηλεθέασης, σημειώνοντας μέσο όρο τηλεθέασης περίπου (μέχρι να ανακοινωθούν τα επίσημα στοιχεία της AGB) γύρω στο 19% με 20%.

Αντίστοιχα η εκπομπή «10 με 1 μαζί» του ΑΝΤ1 έκανε μέσο όρο τηλεθέασης περίπου (μέχρι να ανακοινωθούν τα επίσημα στοιχεία της AGB) γύρω στο 17,5% με 18.5%, ενώ ο «Όμορφος κόσμος το πρωί» του MEGA έφτασε μέχρι 13% με 14%.

Έτσι, φαίνεται πως η Ελένη βρήκε ξανά το χαμόγελό της αφού διαπίστωσε ότι η… εργασιοθεραπεία είχε θετικά αποτελέσματα και στην εκπομπή της.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε