Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Η Κατερίνα Καινούργιου «έφαγε» τη Δήμητρα Αιγινίτη

Η Κατερίνα Καινούργιου «έφαγε» τη Δήμητρα Αιγινίτη

Αναζητούν ακόμα πρόσωπο για τη θέση του Γιώργου Τσαλίκη

Το ότι το «Δέστε τους» πήρε το πράσινο φως για την επόμενη χρονιά το έχουμε ήδη γράψει. Φαίνεται όμως ότι κάποιοι από τους παρουσιαστές της εκπομπής δεν παίρνουν το πράσινο φως αφού οι υπεύθυνοι του ALPHA σκοπεύουν να τους… λύσουν και να δέσουν στη θέση τους κάποιους άλλους.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit μετά από απόφαση που εισηγήθηκε έλληνας, στέλεχος του καναλιού της Κάντζας- στους γερμανούς υπεύθυνους και της εκπομπής αλλά και του καναλιού πρόκειται να «λυθεί» η Δήμητρα Αιγινίτη και τη θέση της να πάρει η «πεντάμορφη» Κατερίνα Καινούργιου.

Αυτό που προκαλεί ερωτηματικά είναι το γιατί «έλυσαν» τη Δήμητρα Αιγινίτη  που ομολογουμένως έχει και λόγο και παρουσία. Εκτός κι αν με αυτόν τον τρόπο κάποιοι θέλουν να «χτυπήσουν» τον σύζυγό της και παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων Αντώνη Σρόιτερ. Βέβαια, για να αποδίδουμε όλες τις διαστάσεις της… φημολογίας, κάποιοι υποστηρίζουν ότι η ίδια η Αιγινίτη ήθελε να φύγει από την εκπομπή διαπιστώνοντας ότι αυτό το… λυμένο στιλ δεν της πήγαινε ιδιαίτερα. Ίσως τώρα, η Κατερίνα Καινούργιου που τολμά να κάνει εκπομπές και με… φελλό στο στόμα ταιριάζει περισσότερο στο στιλ του «Δέστε τους».

Εκτός όμως από τη Δήμητρα Αιγινίτη αναζητείται και ένα ακόμα πρόσωπο που θα πάρει τη θέση του Γιώργου Τσαλίκη. Αν και απ’ ό,τι φαίνεται οι βασικοί παρουσιαστές θα είναι Νίκος Μουτσινάς, Μαρία Ηλιάκη και Κατερίνα Καινούργιου με τη συνεργασία του Νότη Χριστοδούλου, αν και εφόσον αυτή συνεχιστεί, αφού κι εκεί υπάρχουν αρκετά… συννεφάκια!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε