Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Η πρεμιέρα του Master Chef

Η πρεμιέρα του Master Chef

Η ανανεωμένη Ευγενία Μανωλίδου, αυτή τη φορά έπιασε την κουτάλα, επιβλέποντας τις δημιουργίες των επίδοξων master chef.

Για τους φαν της κουζίνας το πολυδιαφημιζόμενο reality μαγειρικής ξεκίνησε και τα είχε όλα. Ριζότο, φιλέτο, θαλασσινά, άγχος, ειρωνείες, χαρές και στενοχώριες.

Η παρουσιάστρια κράτησε ένα διακριτικό -στα όρια του χλιαρού- ρόλο, εντελώς διαφοροποιημένο από αυτόν της επιτροπής. Μετά από μια σχετικά σύντομη εισαγωγή και την παρουσίαση των τριών σεφ-κριτών, η Ευγενία Μανωλίδου περιορίστηκε στον να ρωτάει, απλώς, τους υποψηφίους τι ωραίο μαγείρεψαν.

Οι κριτές, από την άλλη, ήταν οι πρωταγωνιστές της πρεμιέρας. Έδειξαν από την αρχή πως δεν αστειεύονται και πολύ περισσότερο ότι είναι έτοιμοι να βγάλουν τα μαχαίρια αν χρειαστεί. Ο Λευτέρης Λαζάρου, ο Γιάννης Λουκάκος και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος έκριναν τις δημιουργίες των υποψηφίων, άλλοτε με αυστηρότητα, άλλοτε με χιούμορ και άλλοτε με την τηλεοπτικά απαραίτητη δόση ειρωνείας. Δεν δίστασαν, ωστόσο, να φορέσουν την ποδιά του master chef, σε αυτούς που τους εντυπωσίασαν.

Οι παίκτες με τη σειρά τους, παρουσίασαν απίθανους συνδυασμούς γεύσεων, που είτε τους έδωσαν το εισιτήριο για την επόμενη φάση, είτε διέκοψαν το όνειρό τους πρόωρα.

Την πρώτη εβδομάδα, θα παρακολουθήσουμε τις οντισιόν του Master Chef που πραγματοποιήθηκαν το καλοκαίρι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς και τη διαδικασία του bootcamp. Από τους 50 υποψήφιους μόνο οι 20 θα καταφέρουν να περάσουν στην τελική φάση του παιχνιδιού και μόνο ένας θα καταφέρει να αναδειχτεί o Master Chef και να κερδίσει 50.000€.

Εν αναμονή λοιπόν, των επόμενων επεισοδίων και τηλεοπτικών μαγειρεμάτων της Ευγενίας και των σεφ της.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε