Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Βίκυ Φλέσσα σε DVD!

Η Βίκυ Φλέσσα σε DVD!

Τα τελευταία χρόνια η ΝΕΤ μεταδίδει την εκπομπή «Στα άκρα» με τη Βίκυ Φλέσσα.

Η αλήθεια είναι ότι στην εκπομπή έχουν φιλοξενηθεί σημαντικοί καλεσμένοι. Αλήθεια όμως, είναι ότι η εκπομπή σημειώνει πολύ χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης. Και γι’ αυτό, σίγουρα δεν ευθύνονται οι τηλεθεατές καθώς από τη μία πλευρά έχεις σημαντικούς καλεσμένους και από την άλλη, την οικοδέσποινα με μελιστάλακτο ύφος λες και είναι εκτός τόπου, χρόνου.. και καλεσμένων. Βέβαια, αυτό το στιλ της Βίκυς Φλέσσα έχει και κάποιους θαυμαστές, που όπως είπαμε όμως, δεν φαίνεται από τις τηλεθεάσεις να είναι πολλοί.

Ομολογώ ότι αρκετές φορές προσπάθησα να παρακολουθήσω κάποιες από τις συνεντεύξεις που έκανε, θέλοντας να ακούσω τα όσα έλεγαν πολλοί σημαντικοί καλεσμένοι της αλλά έφτασα στα άκρα από τις… ανεπιτήδευτες –και καλά- πόζες της παρουσιάστριας, οπότε έκανα ζάπινγκ!

Anyway…! Δεν είναι και η μοναδική εκπομπή της ΕΡΤ που δεν βλέπεται και «θρέφεται» από το ανταποδοτικό τέλος που πληρώνουν οι έλληνες πολίτες. Το αξιοσημείωτο πάντως είναι ότι η Βίκυ Φλέσσα τώρα κυκλοφορεί και σε DVD. Η ΕΡΤ και οι εκδόσεις ΙΑΝΟΣ κυκλοφορούν μία σειρά με DVD στα οποία υπάρχουν συνεντεύξεις προσωπικοτήτων που έχουν φιλοξενηθεί στην εκπομπή της ΝΕΤ «ΣΤΑ ΑΚΡΑ» με τη Βίκυ Φλέσσα.

Στην παρουσίαση μάλιστα ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Λάμπης Ταγματάρχης, είπε πως «όταν μια κοινωνία βρίσκεται στα άκρα, η Δημόσια Τηλεόραση διαθέτει στο κοινό τα δικά της ΑΚΡΑ». Και που σε φτάνει… στα άκρα, να προσθέσουμε εμείς.

Όπως όμως, αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΕΡΤ, «η έκδοση των πρώτων 16 συλλεκτικών οπτικών δίσκων θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Στη σειρά, διακεκριμένοι καλλιτέχνες και πνευματικοί άνθρωποι, καταθέτουν την άποψή τους για θέματα που αφορούν στην ποίηση, την Τέχνη, την επιστήμη και τις διαπροσωπικές και κοινωνικές σχέσεις. Σε κάθε κασετίνα θα περιλαμβάνεται εκτός από το DVD, ένα ειδικό ένθετο με βιογραφικά στοιχεία, σχόλια και φωτογραφικό υλικό από την προσωπικότητα που παραχωρεί τη συνέντευξη.»

Το αξιοσημείωτο σε αυτήν την απόφαση πάντως είναι ότι η ΕΡΤ θα παραχωρεί το ήμισυ των εσόδων από τις πωλήσεις που της αναλογούν στο «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» και το Ορφανοτροφείο «ΜΕΛΙΣΣΑ», ενώ οι Εκδόσεις IANOS θα παραχωρούν ανάλογο ποσοστό των εσόδων στο «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ» στο Φίλυρο. Να λοιπόν ένας καλός λόγος για να αποκτήσετε τα DVD της Βίκυς Φλέσσα αφού και θα παρακολουθήσετε τις απόψεις των σημαντικών καλεσμένων της ενώ συγχρόνως, θα συνεισφέρετε στη συγκέντρωση χρημάτων για καλό σκοπό.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε