Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ξεσπά ο Θάνος Πετρέλης: «Με αυτούς τους καλλιτέχνες ξερνάω»

Ξεσπά ο Θάνος Πετρέλης: «Με αυτούς τους καλλιτέχνες ξερνάω»

«Πήγα στο Fame Story για να δείξω ποιος είμαι και να με δουν οι δισκογραφικές», λέει ο Θάνος Πετρέλης.

Για τη συμμετοχή του στο Fame Story, την εποχή μετά την ακαδημία, αλλά και τους καλλιτέχνες για τους οποίους… ξερνάει, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο ίδιος, μίλησε ο Θάνος Πετρέλης, σε συνέντευξη που έδωσε στο Pop Up και τον Ιορδάνη Παπακυριακού.

«Πίστευα πάντα στη δύναμη που έχει η τηλεόραση. Πήγα στο Fame Story για να δείξω ποιος είμαι και να με δουν οι δισκογραφικές. Ήταν πραγματικά απίστευτο.

Γεμίζαμε γήπεδα χιλιάδων θέσεων, ο κόσμος παραληρούσε. Η πολύ μεγάλη δημοφιλία τότε δεν με έκανε να πάρω αέρα. Ίσα ίσα με έφερε πιο κοντά στον κόσμο.

Υπάρχουν συνάδελφοι που δεν θέλουν ο κόσμος να ανέβει στην πίστα, δεν θέλουν ο κόσμος να πηγαίνει στο καμαρίνι, έχουν αλαζονική συμπεριφορά. Αυτούς πρέπει να τους τιμωρήσει ο κόσμος», είπε αρχικά ο Θάνος Πετρέλης.

Ο Θάνος Πετρέλης πρόσθεσε επίσης: «Σε συναυλία στο εξωτερικό μου έχουν πετάξει ένα σουτιέν, έγινε χαμός εκείνη τη στιγμή.

Αναγκαστικά έκανα εξώφυλλα με την οικογένειά μου, αλλά δεν μου αρέσει η φιλοσοφία του “μαϊντανού”. Ξερνάω όταν βλέπω καλλιτέχνες να ψάχνουν την παραμικρή αφορμή για να βγουν μπροστά στις κάμερες».

Media Τελευταίες ειδήσεις