Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Με ένα κουτί παυσίπονα βοηθάτε το έργο των «Γιατρών του κόσμου»

Με ένα κουτί παυσίπονα βοηθάτε το έργο των «Γιατρών του κόσμου»

Πρωτομαγιά αύριο και είναι ευκαιρία να παρακολουθήσετε μία ωραία συναυλία αλλά συγχρόνως, να βοηθήσετε και στο έργο των «Γιατρών του κόσμου».

Το μόνο που χρειάζεται είναι να πάρετε μαζί σας και αντί εισιτηρίου να αφήσετε στην είσοδο, ένα κουτί αντιβίωση για ενήλικες ή παιδιά, ένα κουτί παυσίπονα, ή ένα κουτί γάλα. Τα υλικά που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για τις ανάγκες των «Γιατρών του Κόσμου».

Η πρωτότυπη αυτή πρωτοβουλία ανήκει στην οργάνωση των «Γιατρών του κόσμου» που με την αρωγή της ΕΡΤ, της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, των Εncardia και του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) διοργανώνουν αύριο Τρίτη 1η Μαΐου 2012 και ώρα 20.30, συναυλία στην «Τεχνόπολη» του Δήμου Αθηναίων.

Στη συναυλία θα συμπράξουν το συγκρότημα Εncardia, που θα ερμηνεύσει τραγούδια της Ιταλικής Αντίστασης, των αρχών του 20ου αιώνα και νεότερα, ο Ηλίας Λογοθέτης, οι Ballo del mare στα βήματα της tarantella pizzica και η Ομάδα Κρουστών του «ΚΕΘΕΑ Παρέμβαση».

Το μόνο που χρειάζεται όπως είπαμε, είναι έστω ένα κουτί παυσίπονα που θα «ανακουφίσουν» την Οργάνωση που διατηρώντας την οικονομική και διοικητική της ανεξαρτησία, αγωνίζεται να βοηθήσει όλους όσοι έχουν ανάγκη της ιατρικής φροντίδας τους.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε