Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Μπαίνουν στο σκοτάδι… για καλό σκοπό

Μπαίνουν στο σκοτάδι… για καλό σκοπό

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις αλλά πέντε ωραίες κοπέλες μαζί με έναν άντρα αποφασίζουν να μπουν στο δωμάτιο και χωρίς φόβο αλλά και χωρίς φως, να προσπαθήσουν να κερδίσουν χρήματα που θα δώσουν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο λόγος, όπως πολύ καλά θα καταλάβατε, για το «Black out», στο οποίο η Νάντια Μπουλέ υποδέχεται τις Άννα Πρέλεβιτς, Όλγα Πολίτη, Μαντώ Γαστεράτου, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Δανάη Αγγελάτου και τον Αυγουστίνο Κούμουλο.


Στο αποψινό επεισόδιο λοιπόν που θα μεταδοθεί στις 22:00 από τον ΑΝΤ1, οι 6 celebrities έρχονται αντιμέτωποι με τους φόβους τους και τα βρίσκουν σκούρα. Πέφτουν σε επικίνδυνα νερά και για να μη βυθιστούν, ζητάνε τη βοήθεια της Παναγίας αλλά μάλλον κανείς δεν τους λυπάται! Στη δεύτερη δοκιμασία κάποιοι θέλουν να το διασκεδάσουν και το ρίχνουν στο τραγούδι, ενώ κάποιοι άλλοι αισθάνονται πως παίζουν… με τον πόνο τους. Στην τρίτη δοκιμασία οι παίκτες γυρίζουν στα παιδικά τους χρόνια και επισκέπτονται την παιδική χαρά. Μόνο που τώρα, η τσουλήθρα δεν είναι παιχνιδάκι αλλά προκαλεί το φόβο και βέβαια τα… ουρλιαχτά των celebrities. Στη συνέχεια, όσοι μείνουν, πρέπει να βρουν τον δρόμο τους στο σκοτάδι, αλλά όσα τους επιφυλάσσει αυτή η διαδρομή… θα μας κουφάνουν! Στην τελευταία δοκιμασία οι διαγωνιζόμενοι θα κάνουν 4 άλματα, θα “λουστούν” με 4 αντικείμενα και οι τηλεθεατές θα γελάσουν πολύ με τα παθήματά τους!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε