Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 19 Μαΐου

Τι θα γίνει στις αγαπημένες σας σειρές

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ
 
Η Εριέττα ανησυχεί πολύ για το Στέφανο. Ζητάει από το Λουκά να σταματήσουν όλες τις ενέργειες εναντίον του Ρούσσου, διότι δεν θέλει να του δώσει αφορμή να κινηθεί εναντίον του Στέφανου και να τον στείλει στη φυλακή. Ο Στέφανος προσπαθεί να την καθησυχάσει. Της εξηγεί ότι, πίσω από το Ρούσσο, βρίσκεται ένα ολόκληρο παράνομο κύκλωμα που δεν θα του επιτρέψει να μιλήσει. Πρόκειται για ανθρώπους που, πάνω από όλα, προασπίζονται τα συμφέροντά τους και δεν αφήνουν ποτέ ατιμώρητο όποιον τους βάλει σε κίνδυνο.
 
Η Νόρα ενημερώνεται ότι η εκταφή του πτώματος του Αραβαντινού αναβάλλεται, για υπηρεσιακούς λόγους. Όλοι υποπτεύονται ότι, πίσω από αυτήν την αναβολή, κρύβεται ο Ρούσσος. Ο Πέτρος, σε μια τελευταία προσπάθεια να προλάβει τις εξελίξεις, επισκέπτεται το Λευτέρη και την Εύα και τους εξηγεί πως αν ο Λουκάς δεν κάνει πίσω, θα μιλήσει ανοιχτά για όλα, με αποτέλεσμα να βρεθεί και ο Λευτέρης στη φυλακή.
Ο Παναγιώτης ζητάει από το Λουκά να συναντηθούν. Τον πληροφορεί ότι πήρε μετάθεση σε άλλη υπηρεσία. Ο Λουκάς αποφασίζει να του πει όλη την αλήθεια για την υπόθεση των διαμαντιών.
 
Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ
 
Στον γάμο του Νικόλα και της Ντορίτας, ο οποίος επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη στους καλεσμένους, ο Φάνης και η Τόνια έρχονται πιο κοντά. Ο Γιάννης και η Θάλεια αποφασίζουν να πάνε στο τραπέζι. Η αντίδραση των δικών τους όμως, δεν θα είναι η αναμενόμενη.
Στο μεταξύ, ο Μάνος και η Μαίρη πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ενώ η Ντορίτα, μεθυσμένη από χαρά, δεν βλέπει την ώρα να πάει στο σπίτι και να ανοίξει τα δώρα του γάμου. Εκεί όμως την περιμένει μια δυσάρεστη εξέλιξη.
 
Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00
 
 
Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε