Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 26 Νοεμβρίου

Τι θα γίνει στις αγαπημένες σας σειρές

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Ο Λευτέρης, πικραμένος που η Εύα δεν έχει πια επαφή μαζί του, της αποκαλύπτει ότι η σχέση του με τη Δάφνη είναι ένα σχέδιο. Την ίδια ώρα, η Δάφνη αποκαλύπτει στο Νικόλα ότι ποτέ δεν είχε τίποτα με το Λευτέρη. Ο Νικόλας πέφτει από τα σύννεφα και η Δάφνη τού εξηγεί ότι χρωστάνε χάρη στο Λευτέρη που τους βοήθησε να σώσουν τη σχέση τους.
Η Νταίζη ξανανοίγει το χρηματοκιβώτιο της Αντιγόνης και βγάζει ένα αντίγραφο από τη φωτογραφία των έξι. Ο Λουκάς μαθαίνει από την Αμαλία για το παρελθόν της Αντιγόνης και του Πέτρου. Μιλάει στον Πέτρο, αλλά εκείνος τον συμβουλεύει να μην κυνηγάει φαντάσματα.
Η Μελίτα προσπαθεί να φέρει κοντά της το Στέφανο, αλλά οι προσπάθειές της πέφτουν στο κενό. Η Δάφνη αποκαλύπτει στην παρέα το σχέδιό της. Η Νόρα την συμβουλεύει να βρει τρόπο να συμφιλιωθεί με την Εύα.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Η ‘Ελενα μαθαίνει ότι μια νέα γυναίκα επισκέφτηκε τον Τζώρτζη και τον πιέζει να μάθει ποια ήταν. Η Κάτια επισκέπτεται την εταιρία. Τη βλέπουμε να επαναλαμβάνει διαδικασίες του παρελθόντος με τελείως διαφορετική διάθεση. Το προσωπικό εντυπωσιάζεται απ’ τη συμπεριφορά της.
Ο Φάνης προσπαθεί να εξευμενίσει τη Λίλιαν. Η Ντορίτα τσακώνεται για άλλη μια φορά με τη Μαίρη λόγω της σχέσης της με το Μάνο. Έρχεται η ώρα του διαγωνισμού. Ο Χάρης προσπαθεί να βοηθήσει την Ελπίδα.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε