Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 7 Φεβρουαρίου

Τι θα γίνει απόψε στις αγαπημένες σας σειρές.

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Ο Λουκάς ενημερώνει τον Παναγιώτη για το κρησφύγετο του Μπέλλου και εκείνος αποφασίζει να το ερευνήσει. Ο Μπέλλος, συνειδητοποιώντας ότι όλη η παρέα έχει καλυφθεί, κάνει μια προειδοποιητική κίνηση. Βρίσκει εκτεθειμένους το Νικόλα και το Λουκά και πυροβολεί, θέλοντας να δείξει ότι δεν αστειεύεται. Εκείνοι αποφασίζουν να κρύψουν το γεγονός από την παρέα, για να μην τους ταράξουν.
Ο Πέτρος κρύβει τη Νταίζη στο σπίτι του και την συμβουλεύει να μην εφησυχάζει, γιατί η σύλληψη του Μπέλλου δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πέρασε ο κίνδυνος. Ο Λουκάς, μετά τον πυροβολισμό, αποφασίζει να φυγαδεύσει το Λευτέρη στο κότερο της Εριέττας ενώ εκείνη προσφέρει προστασία στην Άννα.
Η αστυνομία περικυκλώνει το κρησφύγετο του Μπέλλου. Ο Λουκάς και ο Νικόλας αποφασίζουν να πάνε να παρακολουθήσουν τη σύλληψη. Η επιχείρηση της αστυνομίας στέφεται με επιτυχία και ο Μπέλλος συλλαμβάνεται.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00


Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Ο Τζώρτζης ζητάει και άλλα λεφτά από την Ξένια για να κανονίσει τη δουλειά με την Ελπίδα. Η Κάτια εκμυστηρεύεται στην Ξένια ότι θυμάται τον Τζώρτζη από το ατύχημα. Ο Φάνης λέει στην Τόνια ότι υποψιάζεται ότι η γιαγιά του πλήρωσε το Σωτήρη για να την παντρευτεί. Εκείνη παθαίνει σοκ. Όταν αντιμετωπίζει το Σωτήρη και του ζητάει να το παραδεχτεί, τσακώνονται άσχημα.
Η Ξένια δίνει χρήματα στον Τζώρτζη για να φύγει απ’ την Ελλάδα και του ζητάει μια τελευταία χάρη, που έχει να κάνει με την Ελπίδα…

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε