Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Οι ελληνικές σειρές τα πήραν όλα… κι έφυγαν!

Οι ελληνικές σειρές τα πήραν όλα… κι έφυγαν!

Με το εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο να έχει γεμίσει τούρκικες σειρές και το μέλλον να διαγράφεται θολό για τις ελληνικές παραγωγές μυθοπλασίας, αξίζει να δούμε τις επιδόσεις που έκαναν οι ελληνικές σειρές που προβλήθηκαν φέτος στο primetime του MEGA.

Αν και σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν, το κανάλι της Μεσογείων έβγαλε λιγότερες ελληνικές σειρές στον αέρα, εντούτοις οι τηλεθεατές τις παρακολούθησαν φανατικά με αποτέλεσμα το MEGA να κερδίσει το μεγαλύτερο μερίδιο της τηλεθέασης. Αυτό λοιπόν, θα έπρεπε να το σκεφτούν και να το λάβουν υπόψη τους τόσο στο MEGA, όσο και στα υπόλοιπα τηλεοπτικά κανάλια και να μην… εξαφανίσουν τις ελληνικές παραγωγές μυθοπλασίας, αφού είναι ολοφάνερο ότι είναι αγαπητές από το τηλεοπτικό κοινό!

Στον παρακάτω πίνακα, μπορείτε να δείτε τους μέσους όρους των τεσσάρων ελληνικών σειρών που προβλήθηκαν τη σεζόν 2011-12 στο primetime. Όπως βλέπετε, το μεγαλύτερο μέσο όρο για όλη τη σεζόν σημείωσε η καθημερινή σειρά «Βασιλιάδες», ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε η «Κλινική περίπτωση», ακολουθεί το «Πίσω στο σπίτι» και τελευταίο στην κατάταξη η σειρά «Με λένε Βαγγέλη». Και οι τέσσερις ελληνικές σειρές σημείωσαν, όπως βλέπετε, υψηλότατους μέσους όρους τηλεθέασης τόσο στο γενικό σύνολο, όσο και στο δυναμικό κοινό.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΣΕΙΡΑ
Μ.Ο. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ Μ.Ο. ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΛΕΘΕΑΤΈΣ
Οι Βασιλιάδες 41,8 47,4 1.985.000
Κλινική περίπτωση 41,7 45,9 1.903.000
Πίσω στο σπίτι 41,6 42,1 1.969.000
Με λένε Βαγγέλη 31,7 36,4 1.462.000

Αξίζει όμως, να επισημάνουμε ότι παρά τα γεμάτα με τηλεθέαση ταμεία, οι συντελεστές των «Βασιλιάδων» παραμένουν απλήρωτοι, ενώ τόσο η «Κλινική περίπτωση» όσο και το «Πίσω στο σπίτι» περιμένουν να δουν αν οι υπεύθυνοι του MEGA δώσουν το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν. Ελπίζουμε πως όλα θα πάνε καλά και οι ελληνικές σειρές μυθοπλασίας θα συνεχίσουν και δεν θα δούμε να παίρνει τη θέση τους κάποια τούρκικη σειρά! Οι ελληνικές σειρές πήραν όλα τα νούμερα, έφυγαν από το τηλεοπτικό τοπίο με ψηλά το κεφάλι και τις τηλεθεάσεις και ελπίζουμε ότι θα επιστρέψουν!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε