Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Οι πρεμιέρες Παπαδάκη, Χούκλη και Καραμέρου με Χαριτάτο

Οι πρεμιέρες Παπαδάκη, Χούκλη και Καραμέρου με Χαριτάτο

Άργησαν αλλά τελικά «κλείδωσαν» την ημέρα που θα κάνουν πρεμιέρα οι εκπομπές του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, ο Γιώργος Παπαδάκης θα πει «Καλημέρα Ελλάδα» στις 27 του μήνα. Αν και ο δημοσιογράφος συνήθιζε να ξεκινά την εκπομπή του στον ΑΝΤ1 αμέσως μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς, φέτος καθυστέρησε προκειμένου να ετοιμαστεί το καινούργιο δελτίο ειδήσεων του καναλιού με τη Μαρία Χούκλη ώστε να κάνουν πρεμιέρα την ίδια μέρα. Έτσι, το ανανεωμένου ύφους κεντρικό βραδινό δελτίο ειδήσεων του Α:ΝΤ1 θα κάνει πρεμιέρα στις 27 του μήνα και το μόνο που απομένει είναι να δούμε αν το πείραμα θα πετύχει ή όχι για το κανάλι του Αμαρουσίου. Στα σχέδιά τους πάντως είναι να μην υπάρχουν «παράθυρα» με σχολιαστές αλλά δελτίο με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο όπου θα παρεμβαίνουν μόνο οι ρεπόρτερ όταν και άμα η είδηση το απαιτεί.

Αν και στα αρχικά σχέδια του καναλιού ήταν να ξεκινήσουν την ίδια μέρα η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Μαρία Χούκλη, στις 27 του μήνα θα έχουμε ακόμα μία πρεμιέρα.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες την ίδια ημέρα πρόκειται να ξεκινήσει κι η εκπομπή «10 με 1 μαζί» με τους Γιώργο Καραμέρο και Σπύρο Χαριτάτο. Κι όπως καταλαβαίνετε θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει στη μάχη των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών καθότι την ίδια  μέρα ξεκινά και η Ελένη Μενεγάκη να σερβίρει τον «Καφέ» της στον ALPHA.

Μάλιστα, αν και στα αρχικά σχέδια του ΑΝΤ1 ήταν η πρωινή infotainment εκπομπή τους να ξεκινούσε στις 20 του μήνα, εντούτοις αποφάσισαν να πάνε μία βδομάδα μετά και έτσι θα συμπέσει η πρεμιέρα τους με αυτήν της Ελένης. Πάντως, αν και μετά την ανακοίνωση ότι στις 27 θα κάνει πρεμιέρα η «ωραία Ελένη», υπήρξε η σκέψη η εκπομπή των Καραμέρου-Χαριτάτου να πάει ακόμα μία βδομάδα μετά και να κάνουν πρεμιέρα στις 3 Οκτωβρίου. Τελικά όμως οι Καραμεροχαριτάτοι φαίνονται αποφασισμένοι σε κατά μέτωπο πόλεμο με τη Μενεγάκη οπότε θα κάνουν πρεμιέρα στις 27 Σεπτεμβρίου.

Να δούμε τι θα τους φέρει το ραβασάκι της AGB την επόμενη μέρα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε