Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Όλοι για τα λεφτά… μέσα σε ένα λεπτό

Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας, έχουν αναγκάσει πολύ κόσμο να ψάχνει τρόπους να βγάλει χρήματα.

Ένας από αυτούς είναι και τα τηλεοπτικά παιχνίδια που μοιράζουν… ευρωπουλάκια. Μόνο που δυστυχώς τέτοια φέτος δεν υπάρχουν. Τις επόμενες μέρες όμως, θα ξεκινήσει γυρίσματα το καινούργιο τηλεπαιχνίδι του MEGA «A minute to win it» που όσοι κερδίζουν θα φεύγουν και με κάποια χρήματα στην τσέπη τους.

Προς το παρόν οι υπεύθυνοι του καναλιού της Μεσογείων δεν έχουν αποφασίσει πόσα θα είναι τα χρήματα του επάθλου. Άλλωστε τα λεφτά δεν… ρέουν και στο τηλεοπτικό τοπίο οπότε θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα… φειδωλοί. Ωστόσο, αξίζει να επισημάνουμε ότι αν και το τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάσει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν έχει βγει ακόμα στον αέρα, υπάρχουν πάρα πολλές συμμετοχές.

Ήδη, μέσα από το site του καναλιού έχουν δηλώσει συμμετοχή περισσότερα από 4.000 άτομα ενώ ο αριθμός μεγαλώνει αν υπολογίσουμε και τις δηλώσεις μέσω τηλεφώνου. Αυτές τις μέρες λοιπόν οι υπεύθυνοι της εταιρείας παραγωγής που έχει αναλάβει το «A minute to win it» κάνουν κάστινγκ για να επιλέξουν τους παίκτες.

Σκοπός είναι να γυριστούν είκοσι επεισόδια και… βλέπουμε. Αν πάει καλά τότε μπορεί να πάρει το πράσινο φως και για περισσότερα. Το πρωτότυπο είναι ότι το MEGA σκοπεύει να δημοσιοποιήσει τις δοκιμασίες στις οποίες θα κληθούν οι παίκτες να περάσουν μέσα σε ένα λεπτό.

Συγκεκριμένα σκοπεύουν να ανεβάσουν στο site τι δοκιμασίες που θα κάνουν στα επεισόδιά τους ώστε όσοι είναι να πάρουν μέρος να μπορέσουν να… προπονηθούν! Βέβαια κανείς τους δεν θα γνωρίζει ποιες από αυτές θα πρέπει να φέρει εις πέρας μέσα σε ένα λεπτό οπότε θα πρέπει να προπονηθούν σε όσο το δυνατόν περισσότερες.

Αν λοιπόν θέλετε να λάβετε κι εσείς μέρος και να προσπαθήσετε να κερδίσετε κάποια ευρωπουλάκια μέσα σε ένα λεπτό δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή!

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΕΛΑΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε