Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Πάγωσε η… θερμάνθηκε το «Dancing on ice»;

Με την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου ολοκληρώθηκε το 7ο live του «Dancing on ice».

Παρά τη σημαντική πρόοδο που είχε σημειώσει πάνω στον πάγο ο τραγουδιστής βρέθηκε εκτός talent show. Στο σημείο αυτό αξίζει πάντως να σημειώσουμε ότι σιγά σιγά το «Dancing on ice» αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον καθώς οι περισσότεροι από τους celebrities έχοντας κάνει περισσότερες πρόβες, καταφέρνουν πιο εντυπωσιακές φιγούρες πάνω στον πάγο.

Τι γίνεται όμως με τις… φιγούρες του talent show στους πίνακες τηλεθέασης; Κατάφερε να συγκινήσει τους τηλεθεατές; Κι οι τηλεθεάσεις του ανεβαίνουν ή… παγώνουν πέφτοντας σε πιο χαμηλές θερμοκρασίες;

Χθες λοιπόν το «Dancing on ice» σημείωσε 25,4 στο γενικό σύνολο και 25 στο δυναμικό κοινό σημειώνοντας πιο… θερμές τηλεθεάσεις αφού την προηγούμενη Κυριακή είχε σημειώσει 24,8 και 24,9 αντίστοιχα. Μπορεί δηλαδή το talent show να… θερμάνθηκε ελαφρά σε σχέση με το προηγούμενο live αλλά αυτός είναι λόγος για να είναι πιο χαρούμενοι στο κανάλι του Αμαρουσίου. Και σίγουρα έχει ενδιαφέρον να δούμε τις επιδόσεις του «Dancing on ice» στα επόμενα δύο live που θα μεταδοθούν ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε