Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Σε μελέτη έχουν πέσει στο STAR για την Ελεονώρα Μελέτη

Σε μελέτη έχουν πέσει στο STAR για την Ελεονώρα Μελέτη

Η άνοδος των Λάμπρου – Παπαβασιλείου του ALPHA και η αντίδραση του STAR.

Αν και η εκπομπή «Πρωινή μελέτη» απουσίασε δύο βδομάδες από το πρόγραμμα και οι τηλεθεάσεις στην πρωινή ζώνη του STAR είχαν πέσει πολύ, με την επιστροφή της η Ελεονώρα Μελέτη τις… μάζεψε πάλι. Κι αυτό έφερε ανατροπή στα σχέδια των υπευθύνων όχι των άλλων καναλιών αλλά του STAR. 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, τα στελέχη του STAR σκόπευαν την επόμενη σεζόν να αλλάξουν ώρα προβολής στην εκπομπή της Μελέτη και από την «ενημερωτική ζώνη» που βρίσκεται τώρα (απέναντι σε Παπαδάκη, Καμπουράκη, Οικονόμου, Αυτιά κλπ) να την πάνε απέναντι στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη (απέναντι σε Μενεγάκη, Καραμέρο, Χαριτάτο κλπ) δηλαδή από τις 10 το πρωί έως τη μία το μεσημέρι. 

Στο διάστημα όμως τις απουσίας τους και λόγω των χαμηλών τηλεθεάσεων, φαίνεται πως αναθεώρησαν αυτό το σχέδιο και προσπαθούν να βρουν άλλο σχέδιο… δράσης! Επίσης, αυτό που τους προβλημάτισε είναι ότι στο διάστημα απουσίας της Μελέτη, ανέβηκαν οι τηλεθεάσεις της εκπομπής του ALPHA «Πάνω στην ώρα». Η εκπομπή των Σπύρου Λάμπρου και Έλενας Παπαβασιλείου κατάφερε να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης, ιδιαίτερα στο νεανικό κοινό που είναι και το κύριο ενδιαφέρον του STAR και του ALPHA. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι χθες, Τρίτη 13 Απριλίου, οι τηλεθεάσεις των συγκεκριμένων εκπομπών είναι οι εξής: . 

ΠΡΩΙΝΗ ΜΕΛΕΤΗ (Μελέτη – STAR) 10.8% και στο νεανικό κοινό 23.5%

ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ (Λάμπρου,Παπαβασιλείου –ALPHA) 6% και στο νεανικό κοινό 13%

Μπορεί λοιπόν στον ALPHA να κάνουν… πάρτι από την άνοδο της πρωινής infotainment εκπομπής τους αλλά στο STAR… έπεσαν στη μελέτη για να δουν τι θα κάνουν!
 
Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε