Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Σελένα Γκομέζ: Αποκάλυψε τον έρωτα της ζωής της και δεν είναι ο Τζάστιν Μπίμπερ

Σελένα Γκομέζ: Αποκάλυψε τον έρωτα της ζωής της και δεν είναι ο Τζάστιν Μπίμπερ
Reuters

Η Σελένα Γκομέζ βρέθηκε καλεσμένη στο «The Tonight Show With Jimmy Fallon», και αποκάλυψε πως ο μεγάλος έρωτας της ζωή της, ήταν ο Κόουλ Σπράους και όχι ο Τζάστιν Μπίμπερ. Ενώ λοιπόν ήταν ερωτευμένη με τον Κόουλ, το πρώτο της φιλί ήταν… με τον δίδυμο αδερφό του.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, Σελένα Γκόμεζ που απασχόλησε για καιρό τα media με την σχέση της με τον Τζάστιν Μπίμπερ, είπε πως είχε εμμονή με τον Κόουλ όταν ήταν ακόμα στην Disney. Στο ντοκιμαντέρ της με τίτλο «My Mind & Me», αναφέρει ότι είχε επισκεφτεί το σπίτι που ζούσε όταν ήταν μικρή και σε έναν τοίχο, είχε γράψει το όνομα του Σπράους.

Ωστόσο, το πρώτο της φιλί δεν ήταν με τον Κόουλ αλλά με τον δίδυμο αδερφό του, Ντύλαν. 

Στην εκπομπή του Φάλον, η Σελένα Γκόμεζ σχολίασε ότι ήταν βαθιά ερωτευμένη μαζί του, προσθέτοντας: «Ναι, ήμουν. Και το πρώτο μου φιλί ήταν με τον αδερφό του! Στην τηλεόραση», τόνισε.

Σε ερώτηση του παρουσιαστή για το αν απογοητεύτηκε που φίλησε τότε τον αδερφό του, η Σελένα είπε: «Δεν μπορώ να το πω αυτό. Δεν ήταν αυτό. Νομίζω ότι ένιωθα πολύ καλύτερα που δεν ήταν αυτός γιατί νομίζω ότι μάλλον θα φαινόμουν ηλίθια. Ήταν ο έρωτας της ζωής μου!».

Media Τελευταίες ειδήσεις