Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Συνεχίζεται η κόντρα «Master Chef» και «Ράδιο Αρβύλα»

Συνεχίζεται η κόντρα «Master Chef» και «Ράδιο Αρβύλα»
Συνεχίζεται και η κατηφόρα του ALPHA
Το έχουμε πει και σε παλαιότερο άρθρο πως για την Ευγενία Μανωλίδου η… εκδίκηση είναι ένα πιάτο που λέγεται «Master Chef.
 
Μετά τη σάτιρα που δέχθηκε πέρυσι -και ενώ μάλιστα ήταν στο ίδιο κανάλι- από την παρέα του «Ράδιο Αρβύλα», με το ριάλιτι μαγειρικής που παρουσιάζει είναι διπλά χαρούμενη: ως «απέναντί» τους έχει γλιτώσει τη σάτιρα από την Κανακοπαρέα αλλά και προηγείται στις τηλεθεάσεις.
 
Και χθες λοιπόν, στο γενικό σύνολο τηλεθέασης ο «Master Chef» ξεπέρασε άνετα την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», κάνοντας μέσο όρο στο γενικό σύνολο 21,9 έναντι 17,8 της εκπομπής του ΑΝΤ1.
 
Δύσκολες ώρες θα περάσουν στον ALPHA βλέποντας σε μία ακόμα εκπομπή τους οι τηλεθεάσεις να βρίσκονται σε πολύ χαμηλές πτήσεις. Το τηλεπαιχνίδι «Λες και το ‘ξερες» έκανε μέσο όρο 8,1 στο γενικό σύνολο. Και οι εκπομπές τους συνεχίζουν να τραβούν… την κατηφόρα! Είναι σίγουρο πως αν δεν φτιάξουν τις εκπομπές και το πρόγραμμά τους, θα περάσουν πολύ δύσκολη σεζόν με τα ραβασάκια της AGB και μόνο ένας Λαζόπουλος θα φέρνει την άνοιξη στο κανάλι της Κάντζας. Ό,τι δίνεις στους τηλεθεατές… παίρνεις!
 
Να υπενθυμίσουμε ότι αυτά τα ποσοστά είναι οι «βρώμικοι» μέσοι όροι στο γενικό σύνολο και ότι για τους καθαρούς μέσους όρους τηλεθέασης στο γενικό σύνολο και στο νεανικό κοινό θα σας ενημερώσουμε με UPDATE όταν ανακοινωθούν τα επίσημα στοιχεία της AGB.
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε