Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Τα αποτελέσματα της «μάχης» στις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές

Στη συνηθισμένη κατάταξη κατέληξαν και χθες οι εκπομπές στην πρωινή ενημερωτική ζώνη. Και κάπως έτσι φαίνεται ότι

θα πηγαίνει τις περισσότερες μέρες μέχρι να μπει στην τηλεοπτική αρένα ο Γιώργος Παπαδάκης που είναι σίγουρο ότι θα ανατρέψει τα δεδομένα.

Έτσι και χθες, στην κορυφή του συνολικού πληθυσμού βρέθηκε το δίδυμο του MEGA αφήνοντας στη δεύτερη θέση το Γιώργο Αυτιά και στην τρίτη τη Ράνια Θρασκιά. Ακολούθησε το δίδυμο της ΝΕΤ, μετά το ΣΚΑΪ και τελευταίο αυτό του ALPHA που είναι σαφές ότι πηγαίνει ολοταχώς προς τα κάτω, επιστρέφοντας στα αρχικά περσινά του νούμερα τηλεθέασης.

Στο «νεανικό κοινό» είχαμε… ανταλλαγή θέσεων στη δεύτερη και Τρίτη θέση. Έτσι, μετά τους Καμπουράκη –Οικονομέα που βρέθηκαν ξανά στην κορυφή, ακολούθησε η Ράνια Θρασκιά με 0,3 μόνο διαφορά από το Γιώργο Αυτιά. Από και κάτω υπήρξε η ίδια σειρά, αφού στην τέταρτη θέση βρέθηκαν οι Αρβανίτης-Κατσίμη, ακολούθησαν οι Λυριτζής –Οικονόμου και τελευταίοι τερμάτισαν κι εδώ οι Λάμπρου –Παπαβασιλείου.

Πάμε να δούμε λοιπόν αναλυτικά τις χθεσινές τηλεθεάσεις στις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές, υπενθυμίζοντας  ότι είναι οι «βρόμικοι» μέσοι όροι από τις 7 έως τις 10 το πρωί, όπου συναντιούνται εντός τηλεοπτικού τοπίου όλες οι εκπομπές κι όχι οι καθαροί μέσοι όροι των εκπομπών αφού άλλος ξεκινά στις 6 κι άλλος τελειώνει στις 10 και…!

Να επισημάνουμε επίσης ότι από τα στοιχεία που σας αναφέρουμε απουσιάζει η εκπομπή του STAR «Πρωινή μελέτη» με την Ελεονώρα Μελέτη επειδή προβάλλεται από τις 7μιση ως τις 10 οπότε δεν μπορούμε να τη συγκρίνουμε με τις υπόλοιπες εκπομπές της ζώνης 7 έως 10. Αλλά θα σας ενημερώσουμε σύντομα για το τι έγινε σε όλες τις ζώνες, όταν ανακοινωθούν από την AGB οι καθαροί μέσοι όροι των εκπομπών.

Συγκεκριμένα λοιπόν χθες 16 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία της AGB, οι μέσοι όροι των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών είναι οι εξής:

ALPHA («Πάνω στην ώρα» με τους Λάμπρου-Παπαβασιλείου): 5% στο γενικό σύνολο και 7,6% στο κοινό «15-44».

ALTER («Καλημέρα» με το Γιώργο Αυτιά): 19,3% στο γενικό σύνολο και 10,6% στο κοινό «15-44»

ANT1 («Elatte» με τη Ράνια Θρασκιά):13,7% στο γενικό σύνολο και 10,9% στο κοινό «15-44»

MEGA («Κοινωνία ώρα Mega» με τους Καμπουράκη, Οικονομέα): 22% στο γενικό σύνολο και 18% στο κοινό «15-44»

ΝΕΤ («Πρωινή ενημέρωση» με τους Αρβανίτη, Κατσίμη): 10,8 % στο γενικό σύνολο και 9,4% στο κοινό «15-44»

ΣΚΑΪ («Πρώτη Γραμμή» με τους Λυριτζή, Οικονόμου): 7,6% στο γενικό σύνολο και 7,5% στο κοινό «15-44»

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε